OnePlus 6, çerçevesiz tasarımıyla gün yüzüne çıktı!

Sponsorlu Bağlantılar

TheNightMare.

TheNightMare.

Moderator
    Konu Sahibi
OnePlus 6, çerçevesiz tasarımıyla gün yüzüne çıktı!


Amiral gemisi dünyasının en iddialı üreticileri arasında yer alan Çin merkezli OnePlus şirketi, çerçevesiz ekran tasarımıyla tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başaracak olan yeni akıllı cep telefonu modeli OnePlus 6 üzerinde çalışıyor. Bu cihaza ait birçok görsel ve farklı detaylar kamuoyuna sızdırılırken, ilk defa karşımıza bu kadar net bir görüntüyle çıkmayı başardı.


Daha öncesinde de henüz tanıtılmayan akıllı cep telefonları için kılıf üretimi gerçekleştiren Olixar firması tarafından gelen görsellerde, OnePlus 6 için hazırlanan kılıf modeli ve cihazın görselleri gün yüzüne çıkıyor. Cihazın ön yüzünde oldukça minimize edilmiş bir ekran çentiğinin kullanıldığı görülürken, bu alanda özçekim kamerası ve hoparlör yer alıyor.

Cihazda neredeyse muhteşem olarak tanımlayabileceğimiz bir OLED ekran tasarımı kullanılırken, muhtemelen arka yüzeyinin ise kablosuz şarj desteği için camdan dizayn edildiği belirtiliyor. Bu cam kasanın tam olarak ortasına konumlandırılan çift tonlu LED flaş desteğini barındıran dikey çift kamera görsellerde görüntülenirken, bu kameranın altında ise bir parmak izi okuyucusuna yer verildiği gözlemleniyor.

Cihazın alt yüzeyinde ise USB Type-C portu bulunurken, cihazla ilgili sızdırılan görüntülerdeki tasarım anlayışının bunlar olduğunu söyleyebiliriz.







OnePlus 6 olası teknik özellikleri:

  • Snapdragon 845 yonga seti
  • 8 GB kapasitesindeki RAM bellek
  • 64 GB, 128 GB ve 256 GB depolama alanı seçenekelri
  • 20 MP + 16 MP çözünürlüğünde olan çift arka kamera
  • Parmak izi okuyucusu
  • 20 MP çözünürlüğündeki öz çekim kamerası
 


Üst Alt