Haber OnePlus 5 Teknik Özellikleri Arasında 8GB RAM Yer Alabilir

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
OnePlus 5 Teknik Özellikleri Arasında 8GB RAM Yer Alabilir
OnePlus'ın yeni akıllı telefonu OnePlus 5'in teknik özellikleri hakkında ortaya çıkan en son söylentilere göre OnePlus 5, 8GB RAM seçeneği ile birlikte gelebilir.




OnePlus, Çin dilinde telaffuzu ölüm kelimesine benzediği için kötü şans getirdiğine inanılan 4 rakamını kullanmadan OnePlus 3T'nin ardından OnePlus 5 modeline geçiş yapacak gibi görünüyor. Çin merkezli bir kaynaktan sızdırılan bilgilere göre OnePlus 5, şirketin üst düzey teknik özelliklere sahip yeni akıllı telefonu olacak. Tıpkı OnePlus 3'ün 6GB RAM’e sahip ilk akıllı telefon olması gibi OnePlus 5 de ilk 8GB RAM taşıyan akıllı telefon olacak. Bu, bugünkü amiral gemi akıllı telefonlarla karşılaştırıldığında iki kat bellek kapasitesi bulunacak demek oluyor.

https://www.maxicep.com/oneplus-5-akilli-telefon-donanim-ozellikleri-ile-sok-edecek
OnePlus 5 akıllı telefon donanım özellikleri ile şok edecek
OnePlus'ın yeni amiral gemisi Qualcomm'un Snapdragon 835 yonga setinden bir güç alacak. Bu da OnePlus 5 akıllı telefonun, Octa-Core CPU'ya ve Adreno 540 grafik işlemci birimine sahip olacağı anlamına geliyor. OnePlus 5, ekran özellikleri tarafında şirketin Quad HD (1440x2560 piksel) çözünürlüğe geçişinin ilk adımı olacak ve bu yılın trend amiral gemilerinde olduğu gibi çerçevenin minimuma indirilmesi bekleniyor.

Aynı kaynaktan gelen diğer bilgilere göre OnePlus 5, arka yüzünde dual kamera kurulumuna sahip olacak ve yılın ikinci yarısında satışa sunulacak. OnePlus 5'in fiyatının ise 500$'ın altında olması bekleniyor.

OnePlus 3 ve Oneplus 3T'nin ardından, 8GB RAM söylentisi, şirketin donanım konusunda şöhreti de göz önüne alındığında çok da imkansız görünmüyor. Yine de şirketin uygun politikası göz alınarak, bu haberleri temkinli karşılamakta fayda olduğunu hatırlatmak gerekiyor.


OnePlus 5 Teknik Özellikleri Arasında 8GB RAM Yer Alabilir
 
  • Beğen
Tepkiler: bilisimler


bilisimler

bilisimler

Üye
Neredeyse pc sistemlerini geçecek gibi görünüyor. Uzaydan veri elde etmek için yakında bunlara kanat takılır.
 
  • Beğen
Tepkiler: Buğra
TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
Bu cinliler ucuyo
 
  • Beğen
Tepkiler: Buğra


Üst Alt