OnePlus 3 akıllı telefonun render görseli ortaya çıktı

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
OnePlus 3 akıllı telefonun render görseli ortaya çıktı
Bence çok flat ve güzel gibi görünüyor :eller:


OnePlus’ın yeni amiral gemisi gelecek sene içerisinde büyük ihtimalle de yaz aylarında pazara sunulacak…


Geçtiğimiz sene One adındaki “Flagship Killer” olarak sunulan akıllı telefon modeli ile akıllı telefon pazarına giriş yapan OnePlus, Çin’in en genç firmalarından bir tanesi ve kısa sürede de büyük ilerleme kaydetti.



Bu sene ise firma yine amiral gemisinde yeni cihazın OnePlus 2 ile karşımıza geldi. Temmuz ayında duyurulan cihaz daha sonra satışa da çıkarken, önceki model gibi davetiye usulü olarak satışa çıkan cihaz geçtiğimiz günlerde de artık davetiyesiz olarak normal yollarla satışa sunulmuştu.

Bu sene ikinci bir model ise geçtiğimiz haftalarda geldi. OnePlus X adı ile gelen akıllı telefon, OnePlus One ve 2’ye göre daha küçük ekran içerirken, bu cihazın da sermaik versiyonu bugün satışa sunuldu.

Diğer taraftan yeni modeller üzerinde çalışmalarını sürdüren firmanın yeni amiral gemisi ise merakla bekleniyor. OnePlus 3 adı ile gelmesi beklenen bu cihazın render görselleri olduğu iddia edilen bazı görseller internette yerini aldı.

Görsellere baktığımızda cihazın fırçalanmış renkte metal kasa tasarımı ile geldiği görülüyor. Cihazın ön tarafında altta, hoparlörün yer aldığı görülüyor. İnce bir çerçeve yapısı ile geleceği görülen cihazın ayrıca ekran/gövde oranının da yüksek olacağını söyleyebiliriz.

Büyük ihtimalle akıllı telefon Qualcomm’un Snapdragon 820 yonga setinden güç alacak. Ayrıca akıllı telefon 1080p ve 1440p olmak üzere iki farklı versiyon olarak da gelebilir. Ancak şunu da belirtelim, performans nedeni ile OnePlus Quad HD ekranı tercih etmeyen firmalar arasında yer almakta.

OnePlus 3 akıllı telefonun render görseli ortaya çıktı - MaxiCep
 


Üst Alt