önemli bir sorum varda

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

vista

Üye
    Konu Sahibi
önemli bir sorum varda
Pc im paylaşımlı bir pc bu yüzden beni hatırla demiyorum ama çıkışta bazen çıkışa basmıyorum acaba tekrar girişte beni hatırlamaz dimi ?

iyi yazışmalar / vista
 


tofy

Üye
çıkışa basmadığın zaman tekrar siteye girdiğinde çıkış yapmış olarak değil şifre yazmadan girmiş oluyorsun eğer paylaşımlı pc deysen çıkış yapmanı tavsiye ederim vista ;)
 
Caine

Caine

Üye
öncelikle konuyu burda açman ne kadar doğru bilmemde ama yenisin heralde sorun değil. eğer sen maxicepe geldiğinde oto olarak giriş yapiyosan ve cıktıgın zamanda cıkış yapmadan cıkıyorsan o paylaşımlı pcden giren bu nicklede bu siteye girer. eger bunu istemiyorsansa siteden çıktığın vakit çıkış yapmayı unutma veyatta unutuyorsan sürekli manuel olarak siteye gir yani b'beni hatırla' kutucuğunu boş bırak ;)
 
Ozan

Ozan

Admin
Giriş Linki ile login olursanız ve oradaki "Beni Hatırla" seçeneğini işaretlerseniz pc nizde daimi olarak login durumda olursunuz fakat o seçenei işaretlemeden girerseniz, sayfayı kapattıktan sonra tekrar giriş bilgisi isteyecektir, sayfanın kapanmasıyla çerezler silinecektir.
 
msw

msw

Üye
Negative gerekli açıklamayı yaptı...katılıyorum
 

vista

Üye
    Konu Sahibi
teşekkür ederim

iyi yazışmalar / vista
 

Sizzy

Üye
Turkcell in sitesinde logout olman gerekir Turkcell çok saçma bir uygulama koymuş
 

_GiTaRisT_

Üye
peki login butonuna basmadan anasayfada kullanıcı adı ve paroa yazan yer war..oradan giriş yaparken beni hatırla seçeneği yada görünmez olarak gir seçeneği yok..ordan girdiğimizde beni hatırla aktifmi oluyor yoksa devre dışımı..??
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt