arkadaşlar one x plus telefonumun kamera koruyucusu az lekelenmişti sileyim derken çizildi kasa komlemi değişecek şimdi yada ne yapmalaıyım
Merhaba,aynı sorun bende de var,mikro çizik denecek kadar belirli belirsiz.Fakat içim rahat değil ve değiştirmek için servisi aradım.Bu durumlar zati servis dışı onarımdır ek ücret istenir bilginize...130 TL gibi bir ücretle arka kasa tamamen değişmekte...
Fakat bu kasa değişimi hiç bir şekilde garanti kapsamını bozmamakta.Yani telefonun yazılımsal yada doanımsal sorun yaşatır ise tekrar servise rahatlıkla verebilirsin...Bana kvk ve Htc yetkilileri bu bilgiyi verdi...Şuan para biriktiriyorum kasayı komple değiştireceğim...ama ne kadar sağlıklı değişim olur bilmiyorum.Servih hakkını verebilirmi bu uygulamanın...Bir iki şikayet okumuştum servise verip daha kötü geri döndüğü gibi gibi...
Siz siz olun kamerası bombeli telefonlar için tarz yapacam diye yada şık dursun diye ince kılıflar kullanmayın yada kamera çevresi geniş kameraya 0 koruyucu sağlayan kılıflardan uzak durun...
Temizlik konusuna değinirsek, hazır satılan spey ve yanındaki micro bezlerle temizlik yapıyorum bir sıkıntı yaşamadım.