Yalnız mısın sen ?
Praetor Emekli Yönetici aLσηє;1620394' Alıntı: ata abi çok kötüsün ya Genişletmek için tıkla ... Demek sen kötüleri seviyorsun Şaka bir yana sen admin olursan elinden çekeceğim var, bunun intikamını alırsın sen
aLσηє;1620394' Alıntı: ata abi çok kötüsün ya Genişletmek için tıkla ... Demek sen kötüleri seviyorsun Şaka bir yana sen admin olursan elinden çekeceğim var, bunun intikamını alırsın sen
Catty Emekli Yönetici Praetor' Alıntı: Demek sen kötüleri seviyorsun Şaka bir yana sen admin olursan elinden çekeceğim var, bunun intikamını alırsın sen Genişletmek için tıkla ... Böyle konuşma şimdi adam '' Admin mi olucam ben ''diye düşünür
Praetor' Alıntı: Demek sen kötüleri seviyorsun Şaka bir yana sen admin olursan elinden çekeceğim var, bunun intikamını alırsın sen Genişletmek için tıkla ... Böyle konuşma şimdi adam '' Admin mi olucam ben ''diye düşünür
aLone Üye Konu Sahibi Praetor' Alıntı: Demek sen kötüleri seviyorsun Şaka bir yana sen admin olursan elinden çekeceğim var, bunun intikamını alırsın sen Genişletmek için tıkla ... bilemiyorum artık bi günlğüne ver adminliği bak neler yapıyom gör
Praetor' Alıntı: Demek sen kötüleri seviyorsun Şaka bir yana sen admin olursan elinden çekeceğim var, bunun intikamını alırsın sen Genişletmek için tıkla ... bilemiyorum artık bi günlğüne ver adminliği bak neler yapıyom gör
Praetor Emekli Yönetici Yahu senin de her zaman canın sıkkın be kardeşim Can mı portakal mı belli değil Sıkma canını, hayat boş, eğlen coş yahu!..
Yahu senin de her zaman canın sıkkın be kardeşim Can mı portakal mı belli değil Sıkma canını, hayat boş, eğlen coş yahu!..
aLone Üye Konu Sahibi 14 aylık sevgilimden ayrıldım ata abi kolay değil ben kaldırcak kadar olgunda değilim neyse sayenizde üzüntümü kalıyo
14 aylık sevgilimden ayrıldım ata abi kolay değil ben kaldırcak kadar olgunda değilim neyse sayenizde üzüntümü kalıyo
Praetor Emekli Yönetici Ömer'cim ne desek boştur şimdi ama, biri gidiyoor biri geliyor. Değmez kimse için tatlı canın üzülmeye!..
Ömer'cim ne desek boştur şimdi ama, biri gidiyoor biri geliyor. Değmez kimse için tatlı canın üzülmeye!..
Anıl Umut Emekli Yönetici Ömer napmışsınız yaw Nickmi değiştin ata abiye dert mi yanıyon belli değil Haklısın kız mı yok sana hele bi de izmir'de Ahhh Ahhh
Ömer napmışsınız yaw Nickmi değiştin ata abiye dert mi yanıyon belli değil Haklısın kız mı yok sana hele bi de izmir'de Ahhh Ahhh
TuRkiShCowboy Emekli Yönetici Anıl Umut' Alıntı: Ömer napmışsınız yaw Nickmi değiştin ata abiye dert mi yanıyon belli değil Haklısın kız mı yok sana hele bi de izmir'de Ahhh Ahhh Genişletmek için tıkla ...
Anıl Umut' Alıntı: Ömer napmışsınız yaw Nickmi değiştin ata abiye dert mi yanıyon belli değil Haklısın kız mı yok sana hele bi de izmir'de Ahhh Ahhh Genişletmek için tıkla ...
aLone Üye Konu Sahibi Anıl Umut' Alıntı: Ömer napmışsınız yaw Nickmi değiştin ata abiye dert mi yanıyon belli değil Haklısın kız mı yok sana hele bi de izmir'de Ahhh Ahhh Genişletmek için tıkla ... sorma ya dertiliyimde az ondan yani ya bi unutayımda memleketimin güzel kızları beni bekler
Anıl Umut' Alıntı: Ömer napmışsınız yaw Nickmi değiştin ata abiye dert mi yanıyon belli değil Haklısın kız mı yok sana hele bi de izmir'de Ahhh Ahhh Genişletmek için tıkla ... sorma ya dertiliyimde az ondan yani ya bi unutayımda memleketimin güzel kızları beni bekler