Öldürülen 7 teröristin kimlikleri belli oldu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yavuzkaraca

yavuzkaraca

Üye
    Konu Sahibi
Öldürülen 7 teröristin kimlikleri belli oldu
Dağlıca'da 8 şehit verdiğimiz hain saldırıda olay anında öldürülen 15 teröristten 7'sinin kimlikleri belli oldu.

Yeşiltaş saldırısı ve sonrasında yapılan operasyonlarda öldürülen 31 terörist kimliklerinin belirlenmesi için Adana ve Malatya'daki Adli Tıp kurumlarına gönderildi.
4 PKK'LI SURİYE VE İRAN UYRUKLU

Akşam'ın haberine göre, çatışma sona erdikten sonra karakol bahçesinde, mevzilerin hemen önünde 7 PKK'lının cesedi bulundu. Aralarında kadınların da olduğu 7 PKK'lıdan 4'ü Suriye ve İran uyruklu çıktı. 'Renas Merivan' kod adlı Ferşid Fethi ile 'Hozan Aras' kod adlı Seyit Ramazan Mahmudi'nin Suriye uyruklu, 'Xoşmer Zilan' kod adlı Şirvan Muaver ile 'Hejar Hewraman' kod adlı Mehmet Şerif Yusufi'nin ise İran uyruklu olduğu öğrenildi.
SÖZDE SORUMLUNUN SEVGİLİSİ DE ÖLDÜRÜLDÜ

Öldürülen kadın PKK'lı "Beritan Zınar" kod adlı Halime Kuzen'in, saldırı emrini verdiği belirlenen PKK'nın sözde Zağros alan sorumlusu 'Reşit Dostum' ve 'Reşit Ersi' kod adlı Mehmet Can Gürhan'ın hem koruması hem sevgilisi olduğu tespit edildi. "Zağros" kod adlı Misleh Kara'nın " Küçükcido (Kardeş) taburu" sorumlusu, "Dilovan Amed" kod adlı Yılmaz Kırbay'ın ise Avaşin kampı tabur sorumlusu olduğu ifade edildi.
SİLAHLAR RUS YAPIMI

PKK'lıların üzerinden çıkan silahların tamamının da Rus yapımı olduğu belirlendi. Ele geçirilen silahlar arasında 11 Kalaşnikof, 2 RPG roket atar, 1 Bixi, 1 Kanas, 1 Doçka ve binlerce mermi bulunuyor.

Saldırının ardından güvenlik güçlerinin sürdürdüğü operasyonlarda şu ana kadar 31 PKK'lı öldürüldü.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

hidayet02
Cevap
4
Görüntüleme
393
El~PisToLeRo
yavuzkaraca
Cevap
2
Görüntüleme
378
By_GaBLiN
haydaravısyon
Cevap
0
Görüntüleme
318
haydaravısyon


Üst Alt