Olay kadın İnönü'ye de gidiyor!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
'Davut

'Davut

Üye
    Konu Sahibi
Olay kadın İnönü'ye de gidiyor!
Olay kadın İnönü'ye de gidiyor!

Turkcell Süper Lig'de Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında 21 Kasım Cumartesi günü yapılacak derbi maçta konuk Fenerbahçeli taraftarlara ayrılan biletler satışa çıkarıldı. Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda Migros mağazasının önündeki Biletix gişesinden saat 11.00'de satışa sunulan biletlere, sarı-lacivertli taraftarlar büyük ilgi gösterdi
-BİLET KUYRUĞUNDA KAVGA-
Bugün saat 10.00'da başlayacağı açıklanan bilet satışı, aşırı izdiham ve taraftarların düzgün sıralanamaması yüzünden bir saat gecikmeyle başlayabildi.
Gişe önünde gece geç saatlerden itibaren toplanmaya başlayan sarı-lacivertli taraftarlar, sabah saatlerinde stat yönetimi tarafından hazırlanmış bariyerler etrafında sıraya girdi. Saat 09.30 sularında bariyerlerin ortasında toplanan bir grubun sıradaki kişilere müdahalesiyle zaman zaman karışıklıklar yaşandı. Bunun üzerine güvenlik güçlerinin bu alanda yaptığı değişiklik ve düzenleme ile bilet satışı saat 11.00'de başlayabildi.
Uzun kuyruklar oluşturan taraftarlar arasında, sıra tartışması yüzünden zaman zaman yumruklaşmaya varan kavgalar yaşandı. Bilet almak için sırada bekleyenlerin birbirlerinin üzerine içi su dolu pet şişeler attıkları görüldü. Tribün liderlerinin çabası da yetmeyince önce özel güvenlik görevlileri, ardından güvenlik güçleri devreye girdi ve düzeni sağladı
-''PARMAK'' HAREKETİ YAPAN BAYAN DA KUYRUKTA
Beşiktaş-Fenerbahçe maçına bilet alabilmek için kuyrukta bekleyen Fenerbahçeli taraftarlar arasında, basketboldaki olaylı Galatasaray Cafe Crown-Fenerbahçe Ülker derbisinde Galatasaraylı taraftarlara ''parmak'' hareketi yapan bayan taraftarla, aynı maç sonunda göz altına alınanlar arasında bulunan Hakan Z.'nin de olduğu gözlendi.
Bilet kuyruğunda bu ikilinin fotoğraflarını çeken gazetecilere, kuyrukta bekleyen diğer şahıslar tepki gösterdi.
Ayşe Demet K. adlı bayan taraftarla, Hakan Z., Abdi İpekçi Spor Salonu'nda oynanan ve iki uzatma sonucu Galatasaray Cafe Crown'un 74-72 galibiyetiyle sonuçlanan maçta olay çıkaranlardan olarak, maç sırasında ve daha sonra izlenen görüntü kayıtlarından hareketle göz altına alınan 11 kişiden 2'si olmuştu.
-BİLETLER 75 LİRA-
Fenerbahçeli taraftarlara BJK İnönü Stadı'ndaki eski açık tribünde yaklaşık 1600 kişilik bölüm ayrılırken, biletlerin satışı 75 liradan ve her taraftara bir bilet olmak üzere yapılıyor.
Taraftarlar yanlarında kimlikleri ve kimlik fotokopilerini getirerek bilet alıyor.
 


Uzmandede

Uzmandede

Üye
fenerbhaçe her zaman her yerde en büyük fenerbahçe :oke:
 
Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
Bence onu Aziz Yıldırım aldırmayacak ya da polisler bir şekilde almayacaklar..almamalarıda lazım..
 
'Davut

'Davut

Üye
    Konu Sahibi
kadın bir hareketi ile ünlü oldu ......
gelmesi iyi olur bence
 
Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
bu kişiler provokatör takımımıza zarar veriyor kesinlikle engellemeliler..
 
'Davut

'Davut

Üye
    Konu Sahibi
bunları engelleyemezsin ki onların doğruları bunlar.... yanlış oılduğunu bilmiyorlar...
 
ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
Burası (İnönü) Apdi İpekçi'ye benzemez. Şayet gslilere yaptığı hareketi burada yapamaz. Yaptığı zaman yapılacak şeyleri burda yazamam :ehe
 
Marchegiani

Marchegiani

Üye
6 ay basket maçlarından men edilmiştir... :ehe
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt