Oklar Hagiye çevrildi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gokhan43

Gokhan43

Üye
    Konu Sahibi
Oklar Hagiye çevrildi
Oklar Hagi'ye çevrildi!
Galatasaray'ın, Ali Sami Yen'de Trabzonspor'a kaybetmesi Galatasaray'ı alt üst etti. Şampiyonluk yolunda takımın zarar görmemesi için uzun süredir suskun kalmayı tercih eden yönetici ve kongre üyeleri, tepkilerini sert şekilde dile getirmeye hazırlanıyor. Sahadaki sonuçlardan çok, Rumen çalıştırıcının saha dışındaki agresif tavırları ve sergilediği tutumdan rahatsız olan bazı idareciler, genç teknik adamın görevine son verilmesini istiyor.

Canaydın beklemede

Rumen hocaya alternatif isim bile belirleyenlerin olduğu konuşuluyor. Bazı yöneticilerin geçen hafta içerisinde Mircea Lucescu'nun kapısını çaldığı öğrenildi. Luce'nin düşünmek için süre istediği ve Fenerbahçe'nin de teklifi nedeniyle kafasının karışık olduğu bildirildi. Yöneticilerin Hagi'nin gönderilmesi yönündeki isteklerini yönetim kurulu toplantısında Başkan Özhan Canaydın'a iletecekleri kaydedildi. Canaydın ise lig sonuna kadar beklemeyi tercih ediyor.

Yönetim de hedefte

Bu arada Kayseri'deki cep telefonu olayının ardından camianın önemli isimlerinin Başkan Özhan Canaydın'ı arayarak rahatsızlıklarını dile getirdiği bildirildi. Kongre üyelerinin Başkan'a, “Bu ne rezalet! İstanbul'a geri dönmeden bu adamı gönder” dedikleri tespit edildi. En büyük tartışmaların ise yarın yapılacak divan kurulu toplantısında yaşanması bekleniyor. Üyelerin, kız basketbol takımının küme düşmesi ve Hagi'nin tavırları nedeniyle yönetimi topa tutacağı söyleniyor.
--------------------------------------------------------------------------------------
Bir iki mac kaybederse yonetim sezon sununuda beklemez..... :lol2: :lol2:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt