Öğrencilerden Kardeş Okul Ziyareti

Sponsorlu Bağlantılar

hikmet366

hikmet366

Üye
    Konu Sahibi
Öğrencilerden Kardeş Okul Ziyareti
Ünye Atatürk Anadolu Lisesi, 10-16 Mayıs Engelliler Haftası münasebetiyle "Kardeşliğimize Engel Yok" projesi kapsamında, Fehmi Cerrah Eğitim Uygulama Okulu İş Eğitim Merkezi'ni ziyaret ederek kardeş okul oldu.

Ünye Atatürk Anadolu Lisesi, kardeş okul olarak seçtiği Fehmi Cerrah Eğitim Uygulama Okulu İş Eğitim Merkezi'ndeki öğrencilere de çeşitli hediyeler dağıttı. Engelli öğrencilerin hayata bağlanması konusunun büyük önem taşıdığını belirten Ünye Milli Eğitim Müdürü Musa Erdem, "Bu okuldaki öğrencilerimiz dezavantajlı öğrencilerimiz ama engelleri var diye bu öğrencilerimizin hayattan soyutlanması mümkün değil. Eğitim her engeli aşar. Bu hususta toplumun her kesimine bir sorumluluk düşüyor. Bu sorumluluk çerçevesinde Ünye Atatürk Anadolu Lisesi de bu bilinçle hareket ederek, eğitim uygulama okulundaki öğrencilere hayatı boyunca gönüllü ablalar ve ağabeyler gibi hareket edecek. Bu maksatla öğrencilerimizin arasında bir gönül bağı kurmuş olacağız" dedi.
Ünye Anadolu Lisesi Müdürü Hüsamettin Aydemir ise öğrencilerin kardeşliğinin ileride de sürmesi gerektiğini ifade ederek, "Bizler sizlerden aylık olarak bir faaliyet engelli arkadaşlarımıza ziyaretler bekliyoruz. Kardeşliğinizin ömür boyu daim olmasını diliyorum" diye konuştu. - Ordu




 


Üst Alt