KaKa
Üye
Ogg ye Convert
arkadaşlar bilen varmı bilmiyorum ama Cubase sx programı harika kullanımı öğrenince çok kolay... hani o uzun sıkıcı convert işlemi varya 30 saniye sürmüyo... tek lazım olan cubase sx ve bt... (bilgisayar da olursa iyi olur...
şimdi naapıyoruz bu cubase sx te? Zero arkadaşımızın açtığı konu kapandığından buraya yazıyorum.. neyse Cubase SX programını
sonra şarkının en başından basılı tutarak (orada beyaz olarak işaretliycek) sonuna kadar götürüp bırakıyoruz.. sonra şarkı baştan sona masmavi oluyo... kırmızı olmuycak dikkat.. kullanan anlar.. neyse.. sonra '' file/export/audio mixdown '' yapıyoruz ve karşımıza ekran geliyo.. FİLES OF TYPE'i ''OGG'' olarak belirliyoruz ve sağ altta sample rate'i 16.000 khz yapıyoruz.. kaydedilcek yeri seçip save dioruz... işlem oluyor dosyanız hazır... ÇoK KolaY dEğiL mi? :P ama harbiden çok kolay...
ŞiMdi Sorularım:
1- Neden benim telefon bu dosyayı ogg player olmadan çalıştırdı???
2- Çalıştımaması gerekmiyormuydu?
3- Klip bilgilerinde neden kendini audio olarak göstermişşş???
4- Yoksa benim telefon Japon & Amerikan işbirliği ilemi yapıldı??
Cevap?????? 8)
ha bide yada ben aptalmıyım bunu herkes biliyoda ben yeni öğreniyorum?!?!
(büyük ihtimal)

şimdi naapıyoruz bu cubase sx te? Zero arkadaşımızın açtığı konu kapandığından buraya yazıyorum.. neyse Cubase SX programını
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
dan veya
dan yada
dan aratınız ve bulunuz yükleyiniz.. açıyoruz proyu.. soora file/new project giriyoz oradan Select directory'den desktop şecip ok dioz.. soora ekran geliyo.. orada hemen soldan ikinci (boş kutu olan yer) de sağ klik ve en üsttekine tıklıyorz.. oradan stereo'yu seçioruz ve okluyoruz.. soora orada bi yer açılıyor.. mp3 ümüzü alıyoruz sürükle en baştaki çizgiye bırak (bitişik olacak yoksa şarkı başlarkene boşluk verir) yapıyoruz.. sonra o parçayı oraya yüklüyo... sonra orada en üstün altındakü sıra menüsünde (makas silgi gibi şeylerin olduğu yerde ) kalem var.. gözgöze geliyoruz ve hemen kaleme tıklıyoruz.. 
ŞiMdi Sorularım:
1- Neden benim telefon bu dosyayı ogg player olmadan çalıştırdı???
2- Çalıştımaması gerekmiyormuydu?
3- Klip bilgilerinde neden kendini audio olarak göstermişşş???
4- Yoksa benim telefon Japon & Amerikan işbirliği ilemi yapıldı??
Cevap?????? 8)
ha bide yada ben aptalmıyım bunu herkes biliyoda ben yeni öğreniyorum?!?!

(büyük ihtimal)