Office 2013 yapmak için izlenmesi gereken adımlar

Sponsorlu Bağlantılar

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
    Konu Sahibi
Office 2013 yapmak için izlenmesi gereken adımlar
Microsoft tarafından yayınlanan Office 2013 yazılımını bilgisayarlarınıza indirdiyseniz ve Türkçe harici farklı bir dille karşınıza çıktıysa, bunu kolayca Türkçeleştirebilirsiniz. Office 2013 Türkçe yama yada ***** dosyasına gerek kalmadan orjinal lisanslı programınızı ücretsiz olarak kolayca Türkçe dil desteğine çevirebiliyorsunuz.

Office 2013'de sadece açıklamalar ve yazılım düzeltme seçeneğinin Türkçe olmasını istiyorsanız, bunu gerçekleştirmek için adresini ziyaret ederek belirtilen dosyaları indirip kurulumunu gerçekleştirebilirsiniz. Bu işlem ardından talep ettiğiniz seçenekler Türkçeleştirilmiş olacaktır.

Ancak Office 2013'de herşeyin Türkçe olmasını istiyorsanız yapmanız gereken pek fazla birşey bulunmuyor. Çünkü bu işlem için ücret ödemeniz gerekirken, Microsoft son sürüme geçiş yapmanız için şu anda bunu mümkün kılmıyor.

Bu işlemi çeşitli yollarla birlikte gerçekleştirebilirken, Office 2013 Türkçe yapma işlemi ***** ile yama dosyalarıyla gerçekleştirilebildiği için bu dosyaları paylaşamıyoruz. Ancak dilerseniz internette çeşitli araştırmalar gerçekleştirerek bu dosyalara erişebilirsiniz.
 


Üst Alt