Özhan Canaydın'ın adı ölümsüzleşti

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Özhan Canaydın'ın adı ölümsüzleşti
Beşiktaş Belediyesi, Galatasaray Kulübü eski başkanlarından Özhan Canaydın'ın ismini Levent'te bir parka verdi.









Galatasaraylılar Derneği'nin önerisiyle Levent'teki derneğin hemen önünde bulunan Çalıkuşu Parkı'nın adı, Özhan Canaydın Parkı olarak değiştirilirken, açılış yoğun bir katılımla yapıldı.

Parkın açılışında CHP İstanbul Milletvekili Mustafa Özyürek, Beşiktaş Belediye Başkanı İsmail Ünal, Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat, yönetim kurulu üyeleri ve Özhan Canaydın'ın oğlu Murat Canaydın ile çok sayıda davetli yer aldı.

Beşiktaş Belediye Başkanı İsmail Ünal yaptığı konuşmada, spordan gelen bir belediye başkanı olarak bugün yaptıkları uygulamadan duyduğu mutluluğu dile getirirken, ''Özhan Ağabey ile oldukça fazla anım var. Çok sıkı ağabey-kardeş ilişkimiz oldu'' dedi.

Galatasaray Kulübü Başkanı Polat da yönetiminde de yer aldığı Özhan Canaydın için yapılan parkta emeği geçen herkese teşekkürlerini sunarken, ''Galatasaray'a hizmet edenlerin hatırlanması çok güzel bir şey'' ifadesini kullandı.

Özhan Canaydın'ın oğlu Murat Canaydın ise kendisi ve ailesi adına önemli bir günün yaşandığını vurgulayarak, ''Babamın en sevdiği ve en huzurlu olduğu yerdi Galatasaraylılar Derneği, bu parkta hemen karşısında bulunuyor. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum'' diye konuştu.
Tören sonunda kurdelesi kesilen park, hizmete açıldı.
 


^^Positive^^

Üye
Güzel Bir Karar Vermişler...
 
Mobil İletişim

Mobil İletişim

Üye
Evet
 
haltie

haltie

Üye
Beşiktaş belediyesinin beşiktaşlı belediye başkanının böyle bir şey yapması çok güzel :) Özhan başkan herkes tarafından sevilen iyi bir başkandı.Rahmetle anıyoruz.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

tragedie
Cevap
0
Görüntüleme
379
tragedie
-India-
Cevap
1
Görüntüleme
405
TheLastWarrior


Üst Alt