Özgenç'ten Fenerbahçe'ye gönderme

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Özgenç'ten Fenerbahçe'ye gönderme


[h=2]Trabzonspor Genel Kurul Üyesi Nurettin Özgenç, TFF'nin son günlerde açıkladığı kararlara tepki gösterirken; F.Bahçe'ye de taş attı.[/h]
Trabzonspor Genel Kurul Üyesi Nurettin Özgenç, Türkiye Futbol Federasyonu'nun 26 Ocak'ta gerçekleştirilecek olan genel kurulunda önerge vereceğini belirterek şike yapanlara en az 12 puandan başlamak üzere puan silme cezası ve para cezası verileceğini açıklaması üzerine sessizliğini bozdu. TFF'yi eleştiren Özgenç, Fenerbahçe'ye de taş attı.



İşte Özgenç'in TFF'yi bombaladığı o sözler;


-TFF AYIP OLMASIN DİYE CEZA VERİYOR!-

Trabzonspor Genel Kurul Üyesi Nurettin Özgenç; ''Türkiye Futbol Federasyonu 26 Ocak'ta gerçekleştirilecek olan genel kurulunda önerge vereceğini belirterek şike yapanlara en az 12 puandan başlamak üzere puan silme cezası ve para cezası verileceğini açıkladı. Aynı şekilde PFDK ile benzer kuruluş olan Britanya Dopingle Mücadele Kurumu, Paris'te yapılan Avrupa Salon Atletizm Şampiyonasında mücadele eden ve yapılan doping kontrolünde yasak madde kullandığı belirlenen atlet Bernice Wilson'a 4 yıl atletizm sprinter müsabakalarından men cezası verildiğini açıkladı. İki kuruluşun yaptığı açıklama arasında çok büyük fark var. Her ikisi de spor dünyasında yaşanan olaylar üzerine yapılmış birer açıklama olmasına rağmen biri çok ağır yaptırım uygularken diğeri ise ayıp olmasın kabilinden puan silmeyi öneriyor.

Basına yansıyan bilgilere göre geçen mart ayında yarı finale kadar yükselen Bernice Wilson'la ilgili Britanya Dopingle Mücadele Kurumu'nun yaptığı açıklamada, Wilson'un temyiz başvurusunun reddedildiği ve atletin 4 yıl boyunca yarışamayacağı belirtildi. Britanya'da doping maddesi aldığı gerekçesiyle sporcuya 4 yıl müsabakalardan uzaklaştırılırken Türkiye'de TFF'nin şike yapana puan silme cezası önermesi manidardır. Ceza vermek anlayışında Britanya Dopingle Mücadele Kurumu çok mu gaddar yoksa Türkiye Futbol Federasyonu mu yufka yürekli ben şahsen anlayamadım'' dedi.

-BİZİ DÜŞÜRÜN DİYENLER AKSİNİ SÖYLEMEYE BAŞLADI-

Özgenç; ''Son günlerde konunun tarafları sıkça toplantılar yapmaktadırlar. Kimi kuruluşlar şikeye küme düşme cezası değil; puan silme cezası önerileceğini açıklarken kimileri de dün söylediklerinin aksine bugün farklı şeyler söylemektedirler. Daha önce "Bizi düşürün", "58. madde değiştirilmeli"diyenler günümüzde bu sözlerin tam aksini ileri sürmekteler. Kısa zaman içerisinde söylemlerdeki değişkiklik insanlarda haklı olarak yanlış algılamalara neden olmaktadır.

TFF tarafından 58. maddenin değişmesi söz konusu değil deniliyor ama bu hususta kamuoyunu ikna edecek net bir açıklama yapılmıyor. Muğlak açıklamalarla insanların kafası karıştırılıyor. 26 Ocak'ta gerçekleştirilecek olan Genel Kurul öncesinde 58. maddenin kesinlikle gündeme alınmayacağına dair kamuoyuna deklare de bulunulmalı'' dedi.
-Şike konusunda Ali-Cengiz oyunları yapılmamalı-

Nurettin Özgenç; ''Belirsizliğin sürdüğü bir süreçte Ali Cengiz oyunlarıyla şike yapanın küme düşürülmemesine kılıf aranmamalı. Artık bu bayat numaraları kimse yememektedir. Kural ve kaideler ne ise o uygulanmalı. Adamına göre hareket takımına göre muamelede bulunulmamalı'' diyerek sözlerini noktaladı.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Consul9
Cevap
2
Görüntüleme
397
Emma-Watson
Tuba.Erva
Cevap
0
Görüntüleme
484
Tuba.Erva
bydexer
Cevap
8
Görüntüleme
540
bydexer
India
Cevap
0
Görüntüleme
358
India


Üst Alt