Öve öve bitiremediler!

Sponsorlu Bağlantılar

Baskentliia

Baskentliia

Üye
    Konu Sahibi
Öve öve bitiremediler!



Avrupa şampiyonu Genç Milli Erkek Basketbol Takımı'nda yer alan 'in oyuncuları Metecan Birsen ve Berk Uğurlu, yeni başantrenörleri Zeljko Obradovic'den övgüyle bahsetti.Metecan, kulübün internet sitesine yaptığı açıklamada, Obradovic'in kendini kanıtlamış biri olduğunu belirterek, "Obradovic herkesin bildiği gibi harika bir antrenör. Başarısızlığa bile sabrı olan bir kişiliğe sahip. Obradovic ile çok iyi işler yapacağımıza inanıyorum" ifadelerini kullandı.
Yeni transferleri de değerlendiren genç oyuncu, "Takımımıza Kleiza, Zoric ve Bjelica gibi önemli isimler katıldı. Yeni sezonda hem Avrupa'da hem de Türkiye'de önemli başarılara imza atacağımıza inanıyorum" diye görüşlerini belirtti.
Metecan, Avrupa Şampiyonası'nda Fenerbahçe'yi en iyi şekilde temsil ettiklerini de kaydederek, şunları söyledi:
"Bu şampiyonluk bizim için çok anlamlı oldu. Turnuva boyunca sürekli olarak maç maç düşündük. Takım olarak çok iyi kenetlendik. Üç senedir milli takımdayım. Her sene üzerine koyarak gittiğimizi gördük. Başarımızdaki en önemli etken takım içinde kurduğumuz arkadaşlık diye düşünüyorum. Böylesine büyük bir başarıyı kazanmak bizim için gurur verici."
- Berk Uğurlu: "Obradovic Avrupa'nın en iyi antrenörlerinden biri"
Berk Uğurlu ise Obradovic'in Avrupa'nın en iyi antrenörlerinden biri olduğunu vurgulayarak, "Obradovic ile çalışmak benim için büyük bir gurur olacak. Bu sene kendimizi daha geliştirebileceğimizi düşünüyorum. Aynı zamanda çok kaliteli oyuncular da transfer ettik. Tam bir takım olarak hem Avrupa'da hem de Türkiye'de çok başarılı olacağımızı düşünüyorum" ifadelerini kullandı.
Avrupa Şampiyonası'nda altın madalya alarak bir ilki başardıklarına dikkati çeken Berk, şunları kaydetti:
"Kamp ve turnuva boyunca birbirimize kenetlendik. En başından beri şampiyon olacağımıza inandık ve yapmış olduğumuz toplantılarda da bunu konuştuk. Her maça aynı ciddiyetle ve kazanma isteğiyle çıktık ve bunun sonucunda da Avrupa şampiyonu olduk. Bu nedenle çok gururluyuz. Tabi ilk şampiyonluk olduğu için de bizim için ayrı bir yeri oldu."
 


Üst Alt