Örnek bir kulübüz

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
JaNbErG

JaNbErG

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Örnek bir kulübüz


Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören, Beşiktaş'ın 108 yıldır ilkleri hayata geçiren örnek bir kulüp olduğunu söyledi.

Yıldırım Demirören, siyah beyazlı kulübün resmi yayın organı Beşiktaş Dergisi'nin bu ayki sayısında yer alan yazısında, "Türk sporunun öncüsü olma misyonunu gururla üstlenen Beşiktaşımız 108 yıldır ilkleri hayata geçiren örnek bir kulüp olmuştur. Bu vazifesini layıkıyla yerine getiren kulübümüz tüm branşlardaki sportif mücadelesiyle Türk sporunu ilerilere taşıma çabasının yanı sıra sosyal sorumluluk anlayışından hareketle bedensel engelliler şubesini hayata geçiren ilk profesyonel spor kulübü olmuştur. Engellilerimize kucak açarken onların başarısı için de her türlü imkanını seferber eden Beşiktaşımız sporun engelleri kaldıran, birleştirici, emeğe saygı duyan ve alın terine alkış tutan temel ilkelerini benimsemektedir" ifadelerini kullandı.

2006 yılında Avrupa Tekerlekli Sandalye Basketbol Şampiyon Kulüpler Kupası Finalleri'ne ev sahipliği yapan kulübün bambaşka bir gururu daha Türkiye'yle paylaşma fırsatı bulduğunu belirten Demirören, şunları kaydetti:

"Bu yıl da geçtiğimiz sezon 23 takımı geride bırakarak ikinci olduğumuz Andre Vergauwen Kupası Finalleri'ne Beşiktaş Jimnastik Kulübü olarak ev sahipliği yapmanın mutluluğunu yaşadık. Sekiz ülkenin katılımıyla gerçekleştirilen bu uluslararası şampiyonanın hem Beşiktaş'a hem de ülkemize yakışır bir organizasyon olması için çok çaba harcadık. Türk misafirperverliğini tüm dünyaya bir kez daha göstermenin yanı sıra tekerlekli sandalye basketbol takımımız şampiyon olarak gururumuzu taçlandırdı. Bu önemli organizasyonda emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunar, takımımızın teknik heyetini ve oyuncularımızı tebrik ederim."

Demirören, geleceğin futbolcularını yetiştirdikleri BJK Özkaynak Düzeni'nde 17 Yaş Altı Akademi Futbol Takımı'nın da 2010-2011 sezonu şampiyonu olduğunu belirterek, "Bu yıl ilk kez düzenlenen Coca-Cola Akademi 17 Yaş Altı Ligi'nde grubunu lider tamamlayarak finale çıkan ve şampiyonluğunu ilan eden takımımızı ve hem ligde hem de Türkiye Kupası'nda finale kadar yükselen ancak şampiyonluğu son anda kaybeden U-15 Akademi Takımımız başta olmak üzere Beşiktaş'ın geleceği tüm genç sporcularımızı kutluyorum" ifadesini kullandı.

Kulübe gelir kaynaklarını artırmak adına attıkları adımlara bir yenisini eklediklerini belirten Demirören, şunları kaydetti:

"Garanti Bankası AŞ ve Denizbank AŞ ile önemli bir sponsorluk anlaşmasına imza attık. Artık Beşiktaş Bonus kredi kartı sahibi olan taraftarlarımız hem kendileri kazanacak hem de ekstra bir ücret ödemeden kulübümüze katkıda bulunabilecek. Tüm camiamızı gelecekteki başarılarımıza ve zaferlerimize katkıda bulunmaya davet ediyorum."

Bu ayın kendileri için çok önemli olduğunu ifade eden Demirören, yazısında şunlara yer verdi:

"Bildiğiniz üzere 19 Mayıs 1919 en büyük Beşiktaşlı Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün Samsun'da milli mücadeleyi başlatarak Türk milletine bağımsızlığı için yeşil ışık yaktığı en önemli gündür. 19 Mayıs'ı Türkiye'ye armağan eden en büyük Beşiktaşlı Atatürk, 19 Mayıs'ı Gençlik ve Spor Bayramı'na dönüştürmek ise bir Beşiktaş zaferidir. Bu haklı gururla Türkiye'nin, gençliğin, sporun ve en çok da Beşiktaşımız'ın bayramını kutluyorum."

Geçen hafta genç futbolcu Emre İncemollaoğlu'nun trafik kazasında öldüğünü hatırlatan Demirören, "Kulübümüzle ilgili bu sevindirici gelişmelerin yanı sıra maalesef nisan ayında hepimizi yasa boğan, üzücü bir olay yaşadık. Balıkesirspor'da kiralık olarak forma giyen altyapımızın futbolcusu Emre İncemollaoğlu, trafik kazası sonucu genç yaşında aramızdan ayrıldı. Merhuma Allah'tan rahmet, ailesine, yakınlarına ve camiamıza başsağlığı diliyorum" ifadelerini kullandı.Kaynak: Anadolu Ajansı
 
sekinardi

sekinardi

Üye
helal olsun..
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt