'Önce Trabzon sonra bedava!'

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
'Önce Trabzon sonra bedava!'


[h=2]Trabzonspor Başkanı Sadri Şener'in, “Alex'i Galatasaray alsın” sözlerine Aslan'ın 2. Başkanı Adnan Öztürk, “Önce onlar alsın, sonra biz Trabzon'dan bedavaya alırız” yanıtını verdi.[/h]
Fenerbahçe’den Alex de Souza’nın ayrılması, iki ezeli rakip Galatasaray ve Trabzonspor’u birbirine düşürdü. Bordo-Mavililer’in Başkanı Sadri Şener’in, “Biz rakiplerimizin zaaflarından yararlanıp kural dışı hareket etmeyiz. Alex’i Galatasaray alsın” sözlerine Sarı-Kırmızılı ekibin Başkan Yardımcısı Adnan Öztürk’ten gündem yaratacak bir cevap geldi. Son olarak Burak Yılmaz transferi sonrasında iki takım arasında yaşanan gerilimin ardından yeniden karşı karşıya gelen iki kulübün yetkililerinden Öztürk, “Madem Sadri Başkan öyle söylemiş biz de bir latife ile cevap verelim. Bizim sistemimize göre, oyuncuyu önce Trabzonspor alacak. Biz ondan sonra Trabzon’dan bedavaya alacağız” yorumunu yaptı.

‘En sempatik başkan...’


Sadri Şener’in çok dürüst bir başkan olduğunu söyleyen Öztürk, “Sadri Başkan tanıdığım en sempatik ve dürüst başkanlardan biri. Hayati konularla çok meşgul. Kendisine karşı çok büyük sevgim ve saygım var. Ancak kulübümüz asla kural dışı bir şey yapmaz. Küçük kırgınlıklar olur, zamanla düzelir. Buna canı gönülden inanıyorum” dedi.
 
  • Beğen
Tepkiler: Amaru Shady


Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
:ehe :ehe
 
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Anlayabilene . :D
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt