"Ölümsüzlük Makinesi" Bozuldu :hmmm

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
"Ölümsüzlük Makinesi" Bozuldu :hmmm
ABD'de faaliyet gösteren Alcor şirketinin, tedavisi imkansız hastalıklardan ölen varlıklı müşterilerini dondurup sakladığı dondurucu makinesinin bozulduğu bildirildi. Amacı gelecekte hastalıkların tedavisi bulunduğunda müşterilerini yeniden canlandırmak olan şirketin dondurduğu ünlüler arasında Walt Disney de var.

Alcor şirketi tarafından ilk defa 1967 yılında 67 yaşında vefat eden James Betfornt vücudu dondurularak özel buzdolabına yerleştirildi. Dondurulan isimler arasında Mickey Mouse'un babası Walt Disney de var. Ölümsüzlüğü isteyen zenginler girdikleri buzdolabına beraberlerinde istedikleri kadar nakit para alabiliyor. Ölümsüzlüğü hayal eden 'zenginlerin' vücutları birkaç aşamada donduruluyor. Ölüm esnasında ölenlerin vücutları soğuk tutularak, kan pıhtılaşmasını engelleyecek bir iğneyle kalbe masaj yapılıyor. Böylelikle vücudun kan dolaşımının sürekliliği sağlanıyor. Ceset, -120 ila -130 derece sağlayan özel bir cisme sarıldıktan sonra, -190'C derecedeki özel buzdolabına yerleştiriliyor. Şu ana kadar 142 kişi bu özel yöntemle donduruldu.

Uzun yıllardır Paris'te doktorluk yapan Reymon Martino, yıllarca konuyla ilgili araştırma yaparak 1970 yılında özel buzdolabı yaptı. 1984 yılında kanserden ölen eşi Monica Lerua'nın cesedini hazırladığı buzdolabına yerleştirdi. 2002 yılında beyin kanamasından ölen Reymon Martino da bıraktığı vasiyet üzerine oğlu tarafından eşinin yanına yerleştirdi; ancak bir süre önce buzdolaplarının yeterli ısıda çalışmadığı anlaşıldı. Bunun üzerine ölümsüzlüğü hedefleyen Martino çiftinin, amaçlarına ulaşamadan buzdolabından çıkarıldığı bildirildi.
 


kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
ee donmuş cesetler ne olacak artık peki?
 
aLone

aLone

Üye
iyi olmuş:ehe
 
anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
böle bir film vardı cezalandırıcı diye ondan ilham almışlar..:D
 
catalfleg

catalfleg

Üye
:D:D
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt