Obama'nın Milyon Dolarlık Zırhlı Otobüsü!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
-efşan

-efşan

Üye
    Konu Sahibi
Obama'nın Milyon Dolarlık Zırhlı Otobüsü!!




BD Başkanı Barack Obama, ülkenin ortabatısında üç şehri kapsayacak otobüs gezisine başladı. Obama'nın gezi sırasında kullandığı yeni zırhlı otobüsün fiyatının 1 milyon dolar olduğu bildirildi.
Son haftalarda ABD Kongresi'ndeki borç tabanı yükseltme tartışmaları dolayısıyla başkanlığının en zor dönemlerinden birini yaşayan Obama'nın seçim gezisi tarzındaki üç günlük Ortabatı turu başladı. Turun ilk ayağında Iowa eyaletine giden Obama daha sonra Minnesota ve Illinois'yi de ziyaret edecek.

Obama'nın turuna da ekonomik meseleler damga vurdu.

Iowa eyaletinin Decorah kentini ziyaretinde yaptığı konuşmada,Obama “Onlara (milletvekilleri) Eylül ayında geldiklerinde istihdam yaratmak ve bütçe açığımızı kontrol altına almak amacıyla ekonomiyi desteklemek için çok özel plan sunacağım” dedi.


SEÇİMLER ÖNCESİ ÖZEL ZIRHLI OTOBÜS

Obama bu ziyaret sırasında 1.1 milyon dolarlık yeni siyah otobüsünü ilk kez kullanma fırsatı da buldu.



Geçtiğimiz günlerde Gizli Servis yetkilileri Politico internet sitesine 2012 seçimlerinde ve sonrasında kullanılmak üzere biri Obama, biri de Cumhuriyetçi Parti adayı için iki yüksek güvenlikli otobüs satın alındığını açıklamıştı.

Politico yazarı Josh Gerstein’a konuşan Gizli Servis Sözcüsü Ed Donovan, her iki otobüs için de 1.1 milyon dolar harcandığını belirterek, “Bu varlıkları koruma filomuza katmakta geç bile kaldık. 1980’lerden beri başkan ve başkan yardımcısı adaylarını seçim turlarında otobüslerle koruyoruz” demişti.

Politico’daki haberde otobüslerin içinin bir mobil ofis gibi olduğu yorumu yapıldı. Otobüsün içinin gizli iletişim teknolojileriyle, önünün ve arkasının ise kırmızı-mavi polis lambalarıyla donatılmış olduğu belirtildi


 


DPool

DPool

Üye
Bende bunun gibi bişey yaptırmayı düşünüyorum. :hmmm
 
Utku

Utku

Üye
Kaç ton acaba
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

HeiLmasTer®
Cevap
0
Görüntüleme
315
HeiLmasTer®
Samsun55''
Cevap
0
Görüntüleme
425
Samsun55''
Cevap
0
Görüntüleme
582
Cevap
0
Görüntüleme
552


Üst Alt