Obama'nın başına 10 deve

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Obama'nın başına 10 deve
[h=2]Eşşebab örgütü liderinin başına ödül koyan ABD yönetimini tiye aldı. Başkan Obama'nın başına 10 deve ödül koyan örgüt, Dışişleri Bakanı Clinton için ise 10 horoz değer biçti.[/h]


[COLOR=#444444 !important]











AA
Güncelleme: 19:02 TSİ 09 Haziran. 2012 Cumartesi

ANKARA - Somali'deki Eşşebab örgütü, ABD'nin, liderlerinin başına ödül koymasını alaya alarak, ABD Başkanı Barack obama'nın başına deve ödülü koydu.
El Arabiya'nın haberine göre, örgütün liderlerinden Fuad Muhammed Halef, bazı internet sitelerinde yayımlanan açıklamasında, Obama'nın yerini söyleyeni 10 deve, ABD Dışişleri Bakanı Hillary Clinton'ın yerini bildireni ise 10 horoz ve 10 tavukla ödüllendireceklerini belirtti.
Liderlerin başına ödül konulması gibi eylemlerin cihattan vazgeçmelerini hiçbir zaman sağlamayacağını ifade eden Halef, Müslümanların başına ilk kez ödül konulmadığını, geçmişte bunun örneklerini yaşadıklarını kaydetti.33 MİLYON DOLAR ÖDÜL
Amerikalı yetkililer, terör örgütü El Kaide ile bağlantılı Eşşebab'ın 7 liderinin başına yaklaşık 33 milyon dolar ödül konulacağını açıklamıştı.
Yetkililer, Eşşebab'ın kurucusu Ahmed Abdi Muhammed için 7, yardımcıları İbrahim Hacı Cema, Fuad Muhammed Mahmud ve Muhtar Robov için 5'er, Zekeriya İsmail Ahmed Hersi ve Abdullah Yare için de 3'er milyon dolara kadar ödül biçildiğini söylemişti.

[/COLOR]
 


HaqperesT

HaqperesT

Üye
:zuhaha:
 
By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
:d:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

doctorrr
Cevap
1
Görüntüleme
388
komando04
bydexer
Cevap
1
Görüntüleme
374
TheCower
spy ghost
Cevap
1
Görüntüleme
508
ahmet_1231
Haydar
Cevap
2
Görüntüleme
433
Cevap
0
Görüntüleme
398


Üst Alt