O yine büyük düşünüyor ..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yuubi

Üye
    Konu Sahibi
O yine büyük düşünüyor ..
Bir çok ödül aldı, bir çok rekor kırdı !.. Kimileri boyundan büyük bir işe kalkıştı diyor ama O iddialı !.. Ağırlığınca gole eşittir denilen Michael Owen tutamıyacağım söz vermem dedi ve ekledi buraya kazanmaya geldim !..

Newcastle'in yeni çocuğu Michael Owen, Alan Shearer'ın istatistiğini yakalamak için bu formayı sırtına geçirdiğini söyleyerek başta yönetim olmak üzere Souness ve taraftara bekledikleri ilhamı ve sözü verdi !..

25 yaşındaki golcü 16 milyon poundluk transferin hemen ardından futbolcu Tyneside'da bir kahraman gibi karşılandı ve Greame Souness yıldız futbolcunun Magpies forması ile ilk kez sahaya çıkacağı Fulham maçında gollerine başlayacağını umduğunu belirterek Owen'ın henüz rakip fileleri havalandıramayan Newcastle'ın çehresini bir anda değiştireceğini belirtti !..

Owen yıldırım hızıyla gerçekleştirilen transferde Alan Shearer'ın partneri olarak takıma kazandırıldı ve 10 numaralı formayı seçti ancak Shearer'ın sezon sonunda yapacağı jubilenin ardından 9 numraları formayı giyecek ve Shearer'ın kulüp tarihinde gerçekleştirdiği başarıyı yeniden yapılandırmaya çalışacak !..

35 yaşındaki efsane futbolcunun görevine soyunan Owen, Liverpool ve Real Madrid'de yakaladığı başarıyı Newcastle'da da tekrarlıyabilmek için elinden geleni yapacağını açıkladı !..

Bu çokzorlu bir görev olsada Newcastle'daki 9 sezonunda 194 gol kaydeden Shearer ile karşılaştırıldığında ve basit bir doğru orantı kurulduğunda Owen'ın klariyeri kendi adına konuşuyor !.. Milli yıldız bunu yapaca kapasitede ve güçte olduğunu kariyerime bakarak görebilirsiniz diyor ve bu açıklamasında da doğru noktaya parmak basıyor !..

Owen: "Newcastle'de muhteşem bir gelenek var. 9 numarayı taşıyorsanız bunun hakkını vermeniz lazım hem de arkanızda Shearer gibi bir isim varken bunu yapmak zorundasınız. Çünkü artık kimse onun başarığından daha azını yaparsanız size golcü gibi bakmaz en azından buralarda o yüzden görevimin ne kadar zor olduğunun bilincindeyim ve var gücümle başarılı olmak için çalışacağım."

Owen sözlerine Shearer ile arasındaki farkı anlatarak devam etti !..

Owen: "Taraftar kısa sürede fark edecek, ben Shearer gibi değilim oyun tarzımız çok farklı ve taraftar bunu kısa süreli olarak yadırgayabilir ama kaydedeceğim gollerle aradaki farkı hissettirmemeye çalışacağım."

Tyneside Owen'ın Souness'ın teklifini kabul ettiği günden beri çok haraketli günler geçiriyor !.. Bugün konuştuğumuz Newcastle mağazası "48 saatte ne kadar çok Owen forması sattığını bilmiyor ve bu formaların sahteleri bile şu anda yetiştirilemiyor" diyor !..

Shearer'ın önce Craig Bellamy ve Laurent Robert'i ardından da Patrick Kluivert'i takından göndermesi şu ana kadar tek bir gol bile kaydemiyen takıma eleştiri oklarının gelmesine sebe oldu !.. Ancak tecrübeli teknik adam 26 milyon poundluk yatırımla bu eleştirilere ve sorulara cevap vermeyi başardı hem de taraftarın beğendiği bir şekilde !.. Önce İspanyol Albert Luque'yi aldı ardından da bir çok taraftarın hatta kendisinin bile hayellerini süsleyen Michael Owen transferini bitirdi !..

Başkan Freddy Shepherd bu süreçte ve Premier Lieague'de teknik adamını koruyan bir tavır sergiledi ve ne derse desin soru sormadan yaptı. Şimsi sıra Souness da... Kendisi kariyerinin en iyi transferini gerçekleştirdiğini söyledi ve takımının artık hazır olduğunu belirtti !.. Taraftar ve yönetim şimdi Souness'ın teknikl direktörlük becerilerini bu kadro üzerinde konuşturmasını bekliyor !..

Newcastle'a bu sezon yaklaşık 50 milyon poundluk bir yatırım yapıldı !.. Newcastle 4 maçını tamamladı ve gol atamadan 1 puan aldı ve 19.sırada şimdi herkez Magpies'in bu yatırımlar ve Owen ile birlikte tırmanışa geçmesini bekliyor !..
 


SANCAR

SANCAR

Üye
owen çok iyi oyuncu ama
shearer bi başka
şarap gibi adamdı yaw
 

DefectoR

Originally posted by SANCAR@Sep 2 2005, 01:26 AM
owen çok iyi oyuncu ama
shearer bi başka
şarap gibi adamdı yaw
[post=151986]Quoted post[/post]​
oa söz bayanlar için kullanılmıyomuydu yaw :huhu: yoksa tercih meselesi mi??? :lol2:
 
Caine

Caine

Üye
newcastle bence bu sene fırtına gibi esecek. şimdi 4 maçlık grafiğe bakıp kimseler yanılmasın. çook süper bi kadro yaptılar. hele heleki emre ve owenin gelişi ve takıma ilerid eyapacağı katkıları ayrıca shearer ve takımdaki diğer yıldızların kaynaşması biraz zaman alacak ama ligi çok çok iyi bir yerde bitirecekleri kesin ;;)
ingilteredeki yeni takımım newcastle :DD
 
jewel_ma21

jewel_ma21

Üye
newccastle icin cok karamsarim
 
abuvice

abuvice

Üye
neyse aynı kalır bence.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt