O tvitler silindi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
O tvitler silindi
20 yaşındaki genç futbolcu Cem Sultan, bir önceki gün Servet Çetin'e twitter üzerinden yolladığı mesajları sildi

G.Saray'ın genç yıldızı Cem Sultan, önceki gün antrenmanda kavga ettiği Servet Çetin'e internet ortamında cevap verdi. Sert geçen antrenman maçında forvet ve savunmacı olarak sık sık karşı karşıya gelen iki oyuncu arasındaki olayın büyüklüğünü sanal ortamda birbirlerine verdikleri cevaplar gün yüzüne çıkardı

Sert geçen önceki günkü idmanda ikili arasındaki tartışma Teknik Direktör Bülent Ünder ve antrenör Tugay Kerimoğlu'nun araya girmesiyle kavgaya dönüşmeden önlenmişti. Cem Sultan, Bülent Ünder ve takım arkadaşlarının ısrarıyla Servet'ten özür dilemek için odasına gittiğinde ikili arasındaki gerginlik iyice arttı. Servet, genç oyuncuyu sert üslupla odasından kovdu.

Sezon sonunda Galatasaray ile sözleşmesi bitecek olan genç oyuncu, sosyal paylaşım sitesi twitter aracılığıyla kendisinden yaşça da büyük olan takım arkadaşı hakkında ağır ifadeler kullandı. Servet hakkında oldukça çarpıcı ifadeler kullanan Cem Sultan, aradan kısa bir süre geçmesinin ardından önce profil resmini değiştirdi ardından da Servet Çetin ile ilgili yolladığı tvitleri sildi. Cem Sultan'ın profil resminde Servet Çetin'e yerden kayarken bir görüntüsü bulunuyordu ancak belirli bir zaman sonra önce profil resmi değişti ardından da yollanan tvitler tek tek ortadan kaldırıldı.

Spor Toto Süper Lig'de 9 Mayıs Pazartesi günü Kasımpaşa ile oynanacak olan maçta Cem Sultan'a ilk 11'de görev vermeyi planlayan Bülent Ünder, genç oyuncunun Servet Çetin ile yaşadığı gerilimden sonra bu kararını değiştirebileceğinin sinyallerini verdi.
 


Mazel Tov

Mazel Tov

Üye
Rakip gözünden bakıyorum ama genç bir yeteneği Servet yüzünden kaybetmezsiniz umarım..
 
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
servet yanlış yapmış idmanları izledim
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

tragedie
Cevap
7
Görüntüleme
635
Atakan
Kingmortall
  • Kilitli
Cevap
0
Görüntüleme
351
Kingmortall
x-scarface
Cevap
0
Görüntüleme
428
x-scarface


Üst Alt