O 'Rus' bu kez Baros dedi!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
O 'Rus' bu kez Baros dedi!


Arda Turan'ın gönderilmesinden sonra gözler Baros'a çevrildi. Galatasaray, Anzhi'den gelen teklifi geri çevirdi ama bir de açık kapı bıraktı.


Galatasaray'da transfer hareketliliğinin yanı sıra eldeki oyuncuları da takımda tutabilmek için girşimler sürüyor.

Bir yandan teknik direktör Fatih Terim'in isteği doğrultusunda yıldız isimleri birer birer takıma kazandıran sarı-kırmızılı yönetim diğer bir yandan da eldeki kaliteli futbolcuları takımda tutabilmek için büyük çaba harcıyor.

Geçtiğimiz dönemde Almanların hedefi haline gelen ve Liverpool maçında eski günlerinden bir öykü hatırlatan Milan Baros Rusların radarında...

Rusya'da transfer pazarını alt üst eden, aynı zamanda Rusya'nın da en zengin 5. adamı olan Süleyman Kerimov'un takımı FC Anzhi Makhachkala, Galatasaray'ın Çek yıldızı Milan Baros'u transfer etmek istiyor.

Kadrosuna son olarak Chelsea'den 15 milyon avroya Yuri Zhirkov'u katan Anzhi'den gelen teklifleri geri çeviren Galatasaray yönetiminin olası çılgın bir transfer teklifi gelmesi halinde ise bu transfere onay verebileceği kulislerde konuşulmaya başlandı.

Şu ana kadar Rus ekiplerinden gelen Milan Baros tekliflerini değerlendirmeyen sarı-kırmızılılar, rüya takım oluşturmak için kolları sıvayarak; Balazs Dzsudzsak, Diego Tardelli ve Mbark Boussafalı kadrosuyla Avrupa'da fark yaratmak isteyen Anzhi'ye karşı Baros temaslarını engellemiş durumda... Ancak Rus yetkililer yıldız oyuncu ile yüzyüze görüşme yaparak bu transferi bitirmeyi planlıyor.

ARAYIŞ SÜRERKEN SÜRPRİZ OLUR MU?

Teknik direktör Fatih Terim'in göreve gelmesinin ardından ısrarlı bir biçimde istediği forvet takviyesi, liglerin ertelenmesiyle birlikte askıya alınmıştı. Milan Baros ve Johan Elmanderli forvet hattına rağmen takviye isteyen Terim, Çek yıldızdan gelecek dönemlerde çok büyük işler bekliyor.

Baros'tan eski günlerine dönmesini ve patlama beklediğini her fırsatta dile getiren Terim, yıldız oyuncunun takımdan ayrılma ihtimalini ise aklından bile geçirmiyor. Dört sezondur Galatasaray formasıyla taraftarın sevgilsi haline gelen Milan Baros'a Rus ekiplerinden teklifler gelmiş ancak; yetenekli oyuncu sözleşme yenileyerek sarı-kırmızılılarda kalmayı tercih etmişti.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt