"O golü Güiza'ya borçluyuz"

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
'Davut

'Davut

Üye
    Konu Sahibi
"O golü Güiza'ya borçluyuz"
Fenerbahçemizde, Antalyaspor deplasmanında kaçırdığı gollerle saç baş yolduran Daniel Güiza’ya takım arkadaşları ve teknik direktör Christoph Daum sahip çıktı.

Fenerbahçemizde, Antalyaspor deplasmanında kaçırdığı gollerle saç baş yolduran Daniel Güiza'ya takım arkadaşları ve teknik direktör Christoph Daum sahip çıktı.
Karşılaşmanın son dakikasında attığı golle 2-1'lik galibiyeti getiren Semih Şentürk, bu golü Güiza'ya borçlu olduğunu söyledi. “Nöbetçi Golcü” lakabıyla anılan Semih, golün pasını Güiza'nın verdiğini hatırlatarak, “Güiza iki gol kaçırdı ama benim gol atmamı sağladı. Tüm takım onun yanındayız. Güiza'yı en iyi ben anlıyorum. Gol bölgesinde forma giymek ve beklentilere cevap vermek, ateşten gömlek giymek gibidir. Goller gelmeyince strese girersin. Bazen gol pozisyonuna girdiğinde ayakların titrer. Bunu dünyanın en büyük yıldızları da yaşıyor” dedi.
Kazım Kazım da Antalyaspor maçı sonrası yaptığı açıklamada, Daniel Güiza'nın üzerine çok gelindiğini ifade etti. Genç futbolcu, “Güiza'nın yakaladığı iki net pozisyon vardı, gol olmadı ama eleştirmemiz doğru olmaz. Çok kaliteli bir oyuncu, önemli olan pozisyona girmek. İnanıyorum gelecek haftalarda atacaktır. Ayrıca, son dakikada Semih'e asist yaptığını unutmayalım” dedi.
"Güvendim, kazandım"
Teknik direktör Christoph Daum ise, Daniel Güiza'ya her zaman güvendiğini ifade etti. Alman çalıştırıcı, “Güiza iki tane gol kaçırdı. Benim yerimde başka bir teknik direktör olsa onu çıkarırdı. Ama ben güvendim. İkinci golde çok güzel bir iş yaptı. O pozisyonda başkası olsa kendisi de vurabilirdi. Güiza maç boyunca nefis mücadele etti. Defansa yardımcı oldu. Güiza'ya güvenmekle ne kadar doğru bir iş yaptığımı bir kez daha gördüm” yorumunu yaptı.

Kaynak: Hürriyet
 
  • Beğen
Tepkiler: tragedie


Salihyet

Salihyet

Üye
Güzel örnek vermiş, tek tabanca semih :coold: keşke çift forvet bile olsa semih hep oynasa.
 
'Davut

'Davut

Üye
    Konu Sahibi
Keşke ya
 
Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
Arkadaşlar iki forveti hatırlarsanız Daum çok önceleri denemişti ama başarılı olamamıştı..Alexli bir orta saha kurgusunda çift forvet Fenerde olmuyor bu çok tartışıldı..
 
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
Artık takım çift forvet oynasa ve Guiza ile Semih'in şowhlarını izlesek.
 
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
O gölü Güizaya borçluyuz da , kendisi atabilirdi..Kendine güveni yok ki....
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Cevap
0
Görüntüleme
266
DiaBLoS
Cevap
1
Görüntüleme
350
Doğuş Pertez
jojo_va
Cevap
0
Görüntüleme
435
jojo_va


Üst Alt