'O dönemler geride kaldı'

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
'O dönemler geride kaldı'

[h=2]Başarısızlık üzerinden yapılan iktidar savaşları döneminin geride kaldığını söyleyen Aziz Yıldırım, “Fenerbahçe artık istikrar ve devamlılık kulübüdür” dedi.[/h]Başkan Aziz Yıldırım, kulübün resmi yayın organı Fenerbahçe Dergisi’nin ekim ayı sayısına yazdığı başyazıda, sanki Kasımpaşa maçından sonra yaşananları görmüş gibi, teknik direktör Aykut Kocaman’a sahip çıktı. Maçtan önce kaleme aldığı yazısında, kulübün lokomotifi olan futbol takımımın, Kocaman yönetiminde ilk sezon Süper Lig şampiyonluğu, ikinci sezon Türkiye Kupası şampiyonluğu yaşadığını, Süper Final grubunda rakiplerine 4 puan fark atmasına rağmen, şampiyonluğu yarım puanla yitirdiğini ifade eden Yıldırım, “Bunları hatırlatmak istiyorum çünkü bu başarıların altında imzası olan teknik heyetimiz ve takımımız içeriden dışarıdan acımasızca, iz ve izan tanımaksızın yerilmektedir. Fenerbahçe’nin sağduyulu kesimleri ve Fenerbahçe Spor Kulübü Yönetimi, olan bitenin farkındadır.

Kocaman önderliğinde

Fenerbahçe’de artık başarısızlık üzerinden yapılan iktidar savaşları dönemleri geride kalmıştır. Fenerbahçe artık istikrar ve devamlılık kulübüdür. Futbol şubemizde kısa dönemli başarılardan ziyade (ki o başarıları da kazanmış olmamıza rağmen) orta ve uzun dönemli planlamaları esas alan bir zihniyet hakimdir. Bu kararlılığımız, bu politikamız Sayın Aykut Kocaman önderliğinde hayata geçmeye devam edecektir” sözlerini sarfetti.
 


DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Aziz başkan bu takım neden oynamıyor ...
 
haltie

haltie

Üye
Aziz yıldırım sen olmasanda bu takım her zaman kafaya oynar orası koskoca fenerbahçe,

Sen olmasan o takım tesisleşir her alanda başarılı oldu geçmişi büyüklüğü ortada,

Sen olmasan o takıma yıldızlar gelir,

Sen olmasan forma satışı yine en iyi takım olur,

Sen değilsin bu takımı ayakta tutan değerler daha başka.

Sana kimse şunun hesabını sormuyor: sen zicoyu neden yolladın,iki yıl şampiyon eden daumu neden yolladın maksat devamlılıksa bunları daha bir kaç yıl önce neden yaptın.Neden kirli işlerini fenerbahçeye bulaştırdın adını bu işlerde andırdın.Gözün kapalı başarılı adamları yollarken neden aykutun bu kadar yanlışlarına rağmen tutuyorsun.süreklilik başarısızlık sağlamak mı oysa çok başarılısın.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt