"O defteri kapattım "

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gokhan43

Gokhan43

Üye
    Konu Sahibi
"O defteri kapattım "
Aslan’ın Trabzon yenilgisinden sonra görev çağırılan Terim suskunluğunu bozdu.

Taraftarların göreve çağırdığı Fatih Terim, "Bu defteri kapattığımı kesin bir şekilde dile getirdim" derken, şöhretler maçıyla ilgili olarak ise, "Elbette gideceğim" diye konuştu.

Kararımdan dönmem

Fatih Terim, sonunda sessizliğini bozdu. Galatasaray'ın Trabzon'a yenilmesinin ardından taraftarların göreve çağırdığı Terim, Zaman Gazetesi'ne çarpıcı açıklamalarda bulundu. Yeniden göreve dönmesi konusunda kesin bir tavır ortaya koyan Terim, bunun mümkün olmadığını söyledi:

Avrupa'ya gidiyor

"Fatih Terim, özü sözü bir adam olduğu için bugün bulunduğu yerde. Bu defteri kapattığımı kesin biçimde ortaya koydum. İlerde başka türlü bir şeyler olabilir ama şu anda asla!.." Terim, yurtdışında çalışmak istediğini belirtirken, bir kulüple anlaşma aşamasında olduğunu kaydetti.

Oynamak isterdim

Ünlü hoca, şöhretler maçına gidip gitmeyeceği konusunda ise şu açıklamayı yaptı: Elbette gideceğim. Onca yıl Galatasaray'ın başarısı için birlikte ter döktüğüm arkadaşlarımla kucaklaşacağım. Öner'le, Gökmen'le geçmişi yad edeceğiz. Dizimdeki sorun olmasa, oynamak da keyifli olurdu.

Sürekli görüşüyoruz

Hagi'yle konuşmuş olmasının bazı gazetelere büyük bir haber olarak yansımasını da yadırgamış gözüken Terim, "Bu görüşme ilk kez yapılan bir şey değil. Bunca yıl birlikte çalıştık. Aramızda bir hukuk oluştu. Haliyle zaman zaman o beni arar, ben onu ararım, konuşuruz" açıklamasını yaptı.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt