Nvidia Shield Tablet K1 Yenilendi ve Geri Döndü!

Sponsorlu Bağlantılar

BRKTNL

BRKTNL

Üye
    Konu Sahibi
Nvidia Shield Tablet K1 Yenilendi ve Geri Döndü!
NVIDIA geçtiğimiz dönem çıkardığı Nvidia Shield Tabletinin net başarısızlığından sonra yeni bir model daha çıkardı. Shield Tablet K1 ismindeki bu eski tablet ile aynı donanıma ve özelliklere sahip.

İlk çıkan tablet ısınma sorunları ile satıştan kaldırılmıştı ve şimdi bu yeni çıkarılan Shield Tablet K1 tamamen sorunlardan arındırılmış olarak tekrar piyasaya sunuluyor. Ayrıca Shield Tablet K1 eski modele nazaran 100$ daha uygun fiyatla satışa sunulacak. 200$ toplam maliyeti olacak üründe şarj, kalem ve kablosuz bağlantı aparatı yok. Kalem 30$, şarj 20$ ve kablosuz denetleyicisi ise 60$ a satılacak.

Kalem ile kablosuz denetleyiciyi kullanmazsanız şarj aletiniz mutlaka evinizde vardır. Gayet iyi bir alışveriş olacak gibi gözüküyor. 8 inç ebatındaki tablet 1920x1200px ekrana sahip olup 3GB RAM’in eşlik ettiği Cortex-A15, Kepler GPU (192 çekirdek, 852MHz) ve Tegra K1 yonga setine sahip. Eğer 4k televizyonunuz varsa HDMI üzerinden Shield Tablet K1 ile keyif yapabilirsiniz.



Tablet hala Android 5.1.1 üzerinden çalışıyor. Telefon olarak kullanmayacağınız için Android 6’da şu an için gerekli gözükmüyor. Mütevazı 16GB dahili hafızaya sahip olan ürün için mutlaka SD kartta almanız gerekiyor.

Ek özellikler olarak wifi, opsiyonel LTE, Bluetooth 4.0, GPS ve 19.75Wh pil İle stereo hoparlörlere sahip. Android oyunlar yanı sıra, NVIDIA’nın sunucularından PC oyunlarına aylık 8$’a üye olabilirsibiz. 3 aylık deneme süreside geliyor.

- Petabayt -
 


Üst Alt