Nuri Şahin Türkiye'yi gururlandırdı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Nuri Şahin Türkiye'yi gururlandırdı
Dortmund'un yıllar sonra liderlik koltuğuna oturmasında büyük rol oynayan milli futbolcu Nuri Şahin, Hollanda televizyonuna konuştu.










Bu sezon gösterdiği performansla yıldızı parlayan ve Dortmund'un yıllar sonra liderlik koltuğuna oturmasında büyük rol oynayan milli futbolcu Nuri Şahin, Hollanda televizyonuna konuştu.


Hollanda ile oynanan özel maçta Türk kafilesinde yer alan genç yeteneğimi Nuri Şahin, NOS televizyonuna yaptığı açıklamalarda neden Türk Milli Takımı'nı tercih ettiğini açıklayarak, Hollanda Milli Takım Teknik Direktörü Bert van Marwijk'ı 'üvey babası' olarak ilan etti.

Almanya'da doğdun orada büyüdün, neden Türk Milli Takımı'nı tercih ettin? sorusuna, "Benin annem ve babam Türk ve evimde Türk kültürüyle yaşıyorum. Almanya'da doğup büyüdüğüm için mutluyum. Aynı zamanda Alman mantalitesini taşıyorum. Ama eve girip kapıyı kapattığımda ben bir Türküm. Benim kalbim Türk ve onun için Türkiye'yi tercih ettim" diyerek cevap verdi. NOS televizyonuna Milli Takım Teknik Direktörü Guus Hiddink konusunda da yorumda bulunan Şahin, "Hiddink, büyük bir hoca. Böyle büyük bir teknik hoca Türkiye için çok önem taşıyor. O bir çok şeyi başardı ve bir takımı nasıl başarıya götüreceğini çok iyi biliyor. Hiddink, bizi de çok iyi yerlere taşıyacaktır. Ben de böyle bir hocayla çalıştığım için çok mutluyum. Neleri iyi, neleri kötü yaptığımı ondan öğrenebileceğim. O, Türkiye için büyük bir şanstır" dedi.
Genç yetenek, bir dönem öğrencisi olduğu Hollanda Milli Takım Teknik Direktörü Bert van Marwijk konusunda ise, "O benim üvey babam gibidir. Ondan çok şey öğrendim. Ona ne kadar teşekkür etsem azdır. Onunla hala görüşüyorum. Van Marwijk beni Dortmund'a aldırmıştı. Beni o profesyonel yaptı. Düşüşte olduğum zamanlarda da elimden tutarak beni Rotterdam'a (Feyenoord) getirdi. Onun bende çok önemli bir yeri vardır ve ömür buyu da böyle kalacaktır" diyerek röportajın son bölümünde kendisine yöneltilen "Onun sana öğretmiş olduğu en önemli şey neydi?" sorusuna ise, "O, kendimden emin olmayı bana öğretti" ifadesini kullandı.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt