Nuri Şahin tarih yazdı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
NeedLeFLuff

NeedLeFLuff

Üye
    Konu Sahibi
Nuri Şahin tarih yazdı


Avrupa takımlarının transferdeki gözdesi Nuri Şahin attığı golle iki unvan birden kazandı.


U-17 Milli Takımı’nda oynadığı futbolla yıldızı parlayan gurbetçi futbolcu Nuri Şahin, daha ilk A Milli maçında golle tanıştı. İngiliz Chelsea kulübü dahil olmak üzürü birçok ünlü takımın talip olduğu genç futbolcu, Almanya maçında oyuna girer girmez gol atmayı başardı.

Maçın 86. dakikasında Selçuk’un yerine oyana dahil olan 17 yaşındaki Nuri, üç dakika sonra Almanya filelerini havalandırarak A Milli Takım’ın tarihindeki en genç gol atan ve en genç forma giyen oyuncusu oldu.

Federasyon Başkanı Levent Bıçakcı ise maçtan sonra Nuri Şahin’e övgüler yağdırdı. Bıçakcı, gösterdiği performansla tüm otoritelerin beğenisini kazanan Nuri’nin daha ilk maçında gol atmasına çok sevindiğini söyledi. Bıçakcı şöyle konuştu: “Peru'daki 17 Yaşaltı Dünya Şampiyonası'nda da Nuri’yi izledim. Son maçın ardından valizini dahi toplamadan benimle birlikte İstanbul'a geldi. Aramızdaki konuşmada ‘Son 10 dakikada oyuna girersin, bir de gol atarsın. Ama Almanya'ya nasıl geri dönersin' demiştim. O ise yalnızca gülerek ‘Futbol bu, belli olmaz' cevabını vermişti. Nuri, bu maçta tüylerimi diken diken etti.”

Bu arada A Milli Takım'da ilk kez ilk 11'de görev yapan Halil Altıntop, milli forma altında ikinci golüne imza attı. Halil, daha önce Kazakistan’la deplasmanda oynanan maçta milli takımdaki ilk golünü atmıştı. A Milli Takım 2006 Dünya Kupası’na gitme hesapları yapan Milli Takımlar Baş Sorumlusu Fatih Terim, çarşamba günü deplasmanda oynayacağı kritik Arnavutluk maçı öncesinde gurbetçi futbolcuları fazla yormadı. Fatih Terim, Arnavutluk maçının provası niteliğindeki Almanya maçında Kaiserslautern’li Halil Altıntop ile Hertha Berlin’de top koşturan Yıldıray’a sadece ilk 45 dakika görev verdi. Terim, Ay-Yıldızlı ekibimizi 25. dakikada1-0 öne geçiren Halil’in yerine Ergün’ü, orta sahada başarılı bir performans sergileyen Ylıdıray’ın yerine ise Serkan’a şans verdi. A Milli Futbol Takımı tarihinde ilk defa İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadı’nda ilk kez sahaya çıktı. Olimpiyat Stadı’ndaki bu tarihi karşılaşmayı Türkiye ve Almanya İçişleri Bakanları da izledi. Öte yandan maç öncesi oynanan dostluk maçında Türk Karması Alman Karması’nı 8-1 yendi
 


barabelli

barabelli

Üye
helal olsun
 
..::Riddick::..

..::Riddick::..

Üye
Bu çocukda cevher var... ;;)
 
мιѕтαα

мιѕтαα

Üye
nuri manyak bi cocuk ya muhtesem topcu daha bu ilki
daha ne cewherler war u-17 u-19 oyuncularından
ama bi sey war ii turk oyuncuların cogu yutdısındaki altyapılardan yetisenler oluyo
turkiyeden altyapıdan o kadar cok oyuncu cıkmıyo
 

AntiTuk

Üye
gerçekten mükemmel bi yetenek inşallah türk takımlarından birine gelirde bizede dahada memnun oluruz mesela galatasaraya :D
 

.ıl[ uluc ]lı.

Üye
Aferin elemana adamin vurusundan iyi biri olcagi belli...
 
jewel_ma21

jewel_ma21

Üye
dunya 4. u17 takimda tam 6 GSli banko 11de basliyor
ama bunu GS kendi icinde kullanmiyor
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Cevap
0
Görüntüleme
266
Eren Değerli
Cevap
1
Görüntüleme
300
cihanyurdakul
Selim Baltaci
Cevap
0
Görüntüleme
308
Selim Baltaci


Üst Alt