Nou Camp'ta düğün zaman

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

OğuzcanAbi

Üye
    Konu Sahibi
Nou Camp'ta düğün zaman
Barcelona Kulübü, Nou Camp Stadı'nı düğün törenlerine açıyor. Katalan taraftarlar, bundan sonra düğünlerini Nou Camp'ta yapabilecekler.



İspanya'da yaşanan ekonomik kriz, Barcelona Kulübü'nü de gelir getirecek çeşitli etkinliklere yöneltti. Barça, La Liga ve Şampiyonlar Ligi'nde rakipleri için adeta cehenneme çevirdiği Nou Camp Stadı'nı, evlilik törenlerine açmaya karar verdi. Katalan kulübünün bu kararından sonra daha ilk günde yüzlerce taraftar, kulübe akın etti ve düğün tarihi almak için başvuruda bulundu.
Barcelona, statta yapılacak düğünler için 2 tarife belirledi. Taraftarlar, mütevazı bir düğün için 20 bin euro, görkemli bir tören için 60 bin euro ödeyecek. Düğün sahipleri, isterlerse ekstra ödeme yaparak, evlilik törenlerine bir yıldız futbolcuyu da davet edebilecekler. Davetliler, maça girer gibi Nou Camp'taki törene katılmak için giriş ücreti ödeyecek. Bu mebla da yaklaşık 40 euro olacak. Düğünü yapan çift isterse, bütün davetlilere Barcelona taraftar forması da giydirebilecek. Düğünde giyilecek formaların tanesi de 70 eurodan satılacak.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Haydar
Cevap
2
Görüntüleme
357
Haydar
ouSahin
Cevap
1
Görüntüleme
1K
TuRkiShCowboy


Üst Alt