Nokia’nın Akıllı Saati Göründü

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Nokia’nın Akıllı Saati Göründü
Son dönemde akıllı telefon üreticileri arasında popüler hale gelen cihazlardan bir tanesi de akıllı saatler oldu. Akıllı telefonlar ile kullanılabilen saatlere baktığımızda, büyük akıllı telefon üreticileri arasında ilk örnekSony‘den gelmişti. Japonya kökenli firma, ilk nesil Smartwatchmodelinden sonra yaz aylarında yeni nesil Smartwatch 2 modelini de duyurmuştu.



Geçtiğimiz ay başında Samsung, Unpacked etkinliği düzenlemiş ve bu etkinlikte yeni akıllısı Galaxy Note 3 ile Galaxy Gear adında ki ilk akıllı saatini de duyurdu. Şimdilik Galaxy Note 3 işle uyumlu olan model, DiğerGalaxy modelleri için de Android 4.3 güncellemesinin sunulması ile bu modeller ile de uyumlu hale gelecek.

Microsoft çatısı altına girmeye hazırlanan Nokia, yeni modelleri ile bu ay sonlarına doğru gövde gösterisi yapmaya hazırlanıyor. Diğer taraftan firmanın akıllı saat modeline ait olduğu iddia edilen bazı görseller ortaya çıktı. Çin kökenli bir kaynaktan gelen görseller çok da net bir görüntü vermemekte.

Ayrıca baktığımızda Apple‘ın iWatch adında ki model üzerinde çalışmalarını sürdürdüğünü söyleyebiliriz. Akıllı saat geliştiren firmalar sadece akıllı saat üreticileri değil. Intel, Qualcomm, Microsoft, Google gibi firmalarında bu yönde çalışmaları olduklarını söyleyebiliriz.

Nokia’nın akıllı saati göründü
 


fk555897

fk555897

Üye
Ekranı da görünseydi güzel olurdu.
 
  • Beğen
Tepkiler: ia.phlvn
netzach

netzach

Üye
Doğru dürüst bir fotoğrafını görebilsek daha da iyi olurdu.
 
  • Beğen
Tepkiler: Hmdbsgl
0MG90

0MG90

Üye
Uygun fiyatlı tek Smartwatch 1 var 300 den fazla vermem ben açıkçası Nokia ucuz çıkarırsa alırım
 


Üst Alt