Nokia X teknik özellikleri kamuoyuna sızdırıldı

Sponsorlu Bağlantılar

TheNightMare.

TheNightMare.

Moderator
    Konu Sahibi
Nokia X teknik özellikleri kamuoyuna sızdırıldı


HMD Global tarafından isim hakları kiralanan Nokia firması, her yeni günde daha popüler bir hale kavuşmayı başarıyor. Android dünyasının en önemli oyuncuları arasında yer almayı başaran Nokia firması, şimdilerde ise geliştirmekte olduğu X isimli modelle karşımıza çıkmaya hazırlanıyor.


Bu cihaza ait detaylar kamuoyuna sızdırılırken, sanıldığı gibi karşımıza bir amiral gemisi modeli olarak çıkmayacak. Sızdırıldığı iddia edilen bilgilere göre Nokia X isimli cihazın orta segment kullanıcıları için hazırlandığı ortaya çıkarken, cihaza ait tüm detaylara CCC sertifikasyon sisteminde görüldü.

Sertifika sürecini ele aldığımızda cihaz TA-1099 ve TA-1109 model numarasıyla iki farklı versiyonda karşımıza çıkacakken, 5V/2A 10W şarj sistemini kullanacak ve hızlı şarj desteğiyle karşımıza çıkacak.

Nokia X modelinin resmi olarak tanıtımının bu hafta içerisinde gerçekleştirmesi beklenilirken, firmaya yakın kaynaklara göre Saf Android arayüzünü içereceği ve Android 8.1 Oreo işletim sistemiyle birlikte geleceği söyleniliyor. Cihaz tasarım bakımından sektörün en şık cihazları arasında yer almayı başaracakken, hem yüz tanıma hemde parmak izi okuyucu sensörüyle birlikte kullanılabilecek.

Cihazla ilgili tüm teknik özellikler, fiyat bilgisi ile çıkış tarihi bilgisi büyük ihtimalle 27 Nisan tarihinde duyurulmuş olacakken, bizde karşınıza bu bilgilerle çıkmaya devam edeceğiz.
 
  • Beğen
Tepkiler: ___kaptan___, Baydırman, PALA. ve 1 kişi daha
Baydırman

Baydırman

Moderator
İPhone X'e diss sandım ama değilmiş :ehe
 
  • Beğen
Tepkiler: ___kaptan___ ve TheNightMare.


Üst Alt