Nokia Ustaları Bi Bakın

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
serdar06288

serdar06288

Üye
    Konu Sahibi
Nokia Ustaları Bi Bakın
ya arkadaşlar benim telde 7610 da dosya yöneticisi/c:system:apps klasörü boş böle bişey olabilirmi bide arkadaşlar bide araçlar dan yöneticiye girdiğim zaman hafıza taranıyor deyip 2 3 saniye sonra giriyordu oysa şimdi direkmen lap diye açıyo bu bi sorunmu ya soft format attım kar etmedi acaba hafıza kartını mı biçimlendirsem

CooL'n'Quiet

Üye
c:system:apps klasörü TEL hafızasına kurduun programlardır.eğer teline kurduun programı hafıza kartına kuruyosan c:system:apps nin boş kalması normaldir.ayrıca bu klasörde şöle dosyalarda olabilir...Mesla kartına bi oyun/program kurdun... kurduun programda veya oyunda yaptıın deişikliklerde c:system:apps ye kaydedilir.mesela oyunda tuşları deiştirdin veya saveledin o dosyalar c:system:apps ye kaydedilir.Eğer soft format attıysan oranın boş olması normal bişidir.zamanla program kullandıkca kendiliğinden dolmaya başlar yani kısacası oyun/uygulama dataları oraya kopyalanır...

hidayet

hidayet

Üye
yöneticiye 2-3 saniyede girmesi yada hemen girmesi bir sorun değil ben bu anlattıklarında hiçbir sorun göremiyorum format atmak istemen ne için anlamadım ayrıca telefonda kullanımını etkileyen birşey varmı yoksa bu anlattıkların sorun değil

serdar06288

serdar06288

Üye
    Konu Sahibi
anladım arkadaşlar ben de takıntı işte sorun zannettim bilgilerinize teşekkürler nokia nın orjinal programlarını silmiştim silme sebebim sıkıştırmıştım stackerle ve bi daha açılmadı hata verdi bende kaldırdım ondan boşalmış olabilir

enigma

enigma

Üye
2-3 saniye beklememen daha güzel. senin sistemin yorulmuyor şuan

serdar06288

serdar06288

Üye
    Konu Sahibi
ey vallah babacanlar insanları aydınlatan herkese teşekkürler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt