Nokia Theme Studio

Sponsorlu Bağlantılar

Intergate

Intergate

Üye
dostum workspace/mediadata/log adlı dosyayı istiyor.

egemen62

egemen62

Üye
COK SAOL İSİME YARADI sana cok mu cok tsklr ederim

alyshn

Üye
tsk abi

haatııraalaar

Üye
:ağlarım:

S60 Nokia cep telefonlarınıza, Thme studio programı ile tema yapabilirsiniz.. forumda link silindiği için yeni konu başlığı altında yeniden veriyorum.

programın çalışması için sisteminizde jawa yüklü olması gerekir.. en az 1gb işlemci ve 512 ram bellek gereklidir.

programı aşağıdaki linkten indirebilirsiniz.

Nokia Theme Studio

Tema yapma ile ilgili bütün sorularınızı burada sorabilirsiniz.

--------------- Ekleme ---------------

bunun windows 7 uyumlulusu yok mu bu 16 bitt istiyor calışmak için en fazla ama benimki 85 bittt:ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım:
uyumlusunu yayınlaya bilirmisiniz acaba:sarıl: :op: :aha: :aha: :aha: :aha: :aha: :aha: :aha: :aha: :aha: :aha: :aha: :aha: :aha: :aha: :aha: :aha: :aha: :aha: :aha: :aha: :aha: :aha: :aha: :aha: :aha: :aha: :aha: :aha: :aha: :aha: :aha: :aha: :aha: :aha: :aha: :aha: :aha: :aha: :aha: :aha: :aha: :aha: :aha: :aha: :aha: :aha: :aha: :aha: :aha: :aha: :aha: :aha: :aha: :aha: :aha: :aha: :aha: :aha: :aha: :aha: :aha: :aha: :aha: :aha: :aha: :aha: :aha: :aha: :aha: :aha: :aha: :aha: :aha: :aha:

anilboluk08

anilboluk08

Üye
arkadaslar ben suan nokıa 6300 kullanıyorum telefon modeline uygun temalar eklersenız sevınırım :oke:tesekkurler

bomba1234

Üye
windows7 uyumlumu bazıları 64 bitte çalıştırmıyoda ??

itilkioglu

Üye
seri numarası istiyor nerden bulcazzz.

Denetim_Masası

Denetim_Masası

Üye
teşekkürler bununla bir sürü tema yapıp koyacağım buraya

campel81

campel81

Üye
eywalla hacıı saolasın...

Nagodoktay

Üye
Ya ben nokia 6630 telefonuma tema builder programı yüklemek istiyorum ama bulamadım ya bi yardımcı olabilir misiniz

Takipçi Satın Al

Üst Alt