NOKİA programları

maho_68

Üye
saol kardes tşk

--------------- Ekleme ---------------

saol eline sağlik tşk

sabry09

Üye
musti034 e cevap: kardeşim nokia.com dan telefonuna uygun güncel yazılımı indir sonra telefonuna yükle.sorun düzelmezse büyük ihtimal hafıza kartında problem var.onu değiştir.

isakol

Üye
n73 m.e olan arkadaşım resimleri ve müzikleri telefon hafızasına kaydet öyle ayarla kamera ayarlarını bende n70 war öyle yapıyo 6630 da wardı o da öyle yapıyodu telefon hafızasına kaydet resimleri sorun hafıza kartında olabilir eğer karta kaydediyorsan resimleri tabi

pardon resim ve müzik demişim resim ve video

t-tqce

Üye
bakalm olckmı indrdm ama yklemedm içerqi gzele bnziyo inş.
kurulur

hnqi telefonlar için geçerliki bunlar ben yni alcm n72ye olrmu?!!

n95 e garmin navigasyon programı oluyormu benim telefon kabul etmedimi yoksa benmi yapamadım

çooook eski programlar bence bu konuyu kapatın arkadaşlar forumun derinliklerinden faydalansın yoksa herkes buraya bır kere girer program alıp çıkar araştırmaya yönelik olursa sitenin değeri artar saygılar....

aborted

Üye
çok saol 6600 artık bir hazine

rasim 55

Üye
Bu programların hepsı acıyor mu:acıyorsa coooook guzellll:denemedım daha:

QATRO

Üye
musty_034 nick li arkadasım telefonunda herhangi bir problem yok canını sıkma bu sorun bende de oluyor sebebi ise foto galeriye kaydedilirken sıralı hızlı foto çektiğinden galeriye aktarımda problem yasanabilir gayet dogal bir baska sebebi sis galeriden resminin ön izlemesi görünmeden sakın açmayı deneme fotoda arıza cıkma ıhtımalı yuksek olur umarım yardımcı olabılmısımdır... kısacası tlfonunda herhangi bir problem yok....

emeğine sağlık dostum....

Bir çoğunu aldım. nşallah 3600'da çalışırlar. Allah razı olsun.