Haber Nokia P1, MWC 2017'de Üst Seviye, Snapdragon 835 Tabanlı Android Telefon Olarak Duyurulacak

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Nokia P1, MWC 2017'de Üst Seviye, Snapdragon 835 Tabanlı Android Telefon Olarak Duyurulacak
KAYNAK LİNKİ => Nokia P1, MWC 2017'de Üst Seviye, Snapdragon 835 Tabanlı Android Telefon Olarak Duyurulacak

Nokia markasını taşıyan ilk Android akıllı telefonun duyurusunun ardından şimdi de üst seviyedeki ilk modelin duyurusu bekleniyor. MWC 2017'de tanıtılacak cihazın Nokia P1 olacağı iddia ediliyor.




Daha önce ilk bilgileri gelen Nokia P1'i hatırlayanlar vardır. Nokia varlığını resmi olarak doğrulamasa da, şimdi cep telefonunun önümüzdeki ay MWC 2017'de resmi olarak duyurulabileceği iddiaları geliyor.

https://www.maxicep.com/nokia-supreme-kod-adli-nokia-8-tanitim-videosu-internete-sizdirildi
Nokia Supreme Kod Adlı Nokia 8 Tanıtım Videosu İnternete Sızdırıldı
Rus teknoloji sitesi Worket'e göre Nokia P1, yaklaşık altı ay önce Japonya'da piyasaya sürülen Sharp Aquos Xx3 referans alınarak geliştirilmiş. Bununla birlikte, yeni Nokia cep telefonunun Snapdragon 835 işlemci (Qualcomm'un en yeni üst seviye yonga seti), 6 GB RAM ve 256 GB'a kadar dahili bellek de dahil olmak üzere gelişmiş özellikleri olacağı belirtiliyor. Ayrıca, 22,6 MP arka kameranın Zeiss sertifikalı olması beklenirken, telefonun gövdesi IP57 sertifikası ile toza ve suya dayanıklı olacak.

Nokia P1'in beklenen diğer özellikleri arasında ise çözünürlüğü bilinmeyen ancak büyük olasılıkla 1920x1080 veya 1440x2560 piksel 5.3 inç ekran, sağ tarafta parmak izi tarayıcı ve hızlı şarj yetenekleri olan 3.500 mAh batarya bulunuyor.

Android 7.0 Nougat işletim sistemi ile satışa sunulacağı belirtilen Nokia P1'in 128GB versiyonu 800$, 256GB dahili depolama alanına sahip versiyonu ise 950$ fiyat etiketine sahip olacak.

Unutmayalım ki yukarıdaki ayrıntılar henüz resmi olarak doğrulanmadı, bu yüzden bu bilgilerin söylenti kategorisinde olduğunu belirtmek zorundayız.

Nokia Android telefonları geliştirmek ve pazarlamaktan sorumlu yeni kurulan şirket olan HMD Global ve Nokia'nın MWC 2017'deki varlığı doğrulanmıştı. Dahası, Foxconn (Nokia'nın yeni akıllı telefonlarını üretiyor) geçen sene Sharp'ı satın almıştı, bu nedenle Nokia P1'in Sharp telefonuna referans alınarak geliştirilmiş olmasının mantıklı olacağı düşünülüyor.

Şimdiye kadar, HMD ve Nokia, orta seviyede Nokia 6 ile sadece bir tane Android telefonu duyurdu. Ancak, bu yıl daha fazla Nokia markalı akıllı telefonun duyurulacağını biliyoruz. Nokia P1'in bunların arasında olup olmadığını öğrenmek için MWC 2017 etkinliğini beklememiz gerekiyor.
 


DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Bırakın Gelsin
 
MAERKEK

MAERKEK

Moderator
Tutmayın nokia yı bırakın geçsin
 
Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Donanım olarak güzel ama ben bu tasarımı sevmedim eğer böyle gelirse :hmmm
 
  • Beğen
Tepkiler: ___kaptan___
___kaptan___

___kaptan___

Üye
Tasarımın böyle olacağını zannetmiyorum :bilmm
 
yeumyang

yeumyang

Moderator
Üst seviye de bu tasarımı kullanmaz sanmıyorum tasarimi giriş seviyesi e1 olabilir cihaz tanitilana kadar birçok sızıntı olacaktır zaten
 
  • Beğen
Tepkiler: Buğra
TheStRoNg

TheStRoNg

Üye
oh be sonunda
 
Kaworu Nagisa

Kaworu Nagisa

Üye
bunun çıkacağını sanmam
yani üst model gelecek ondan yana şüphe yok ekran teknolojisini falan kullanırlar ama tasarım ve isim farklı olur
nokia artık harf-sayı isimlendirmesi yapmıyor biliyorsunuz bence 8-10 gibi isimlendirmelerle gider ki iyi bişey öbür isimlendirme hoşuma gitmiyor
 


Üst Alt