Nokia N9'a Büyük Güncelleme Geliyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
AndroidOne

AndroidOne

Üye
    Konu Sahibi
Nokia N9'a Büyük Güncelleme Geliyor
[h=2]Nokia'nın MeeGo işletim sistemine sahip tek telefonu Nokia N9'a destek kesildi diye üzülenlere müjdemiz var. Yayınlanacak büyük bir güncellemeyle yeni birçok özellik geliyor.[/h]
Nokia'nın Windows Phone'lu modellerin öncesinde çalışmaya başladığı ve yine onlardan önce piyasaya çıkardığı, ancak Windows Phone'lardan sonra tekrar üretmeyeceğini açıkladığı Nokia N9 kullanıcılarına büyük bir müjdemiz var. Her ne kadar MeeGo artık geliştirilen bir işletim sistemi olmamasına rağmen Nokia büyük bir güncelleme yayınlamaya hazırlanıyor.
Az sayıda olan Nokia N9 sahipleri yakında yayınlanacak olan 1.2 güncellemesiyle yüzlerce hatanın giderilmesinin yanı sıra diğer işletim sistemlerinde olan ancak MeeGo'da eksik kalan birçok özelliğe de kavuşacak. Eğer Nokia N9 sahibiyseniz bu haberimiz iştahınızı kabartabilir.
İşte yenilikler
N9, iPhone'lara iOS 5 ile gelen ana ekrandaki bildirim sisteminin bir benzerine kavuşuyor. İçindeki uygulamalara bu bildirim desteğini veren MeeGo, yeni bir tasarımla çok daha kolay kullanımlı bir bildirim sistemi getiriyor. Bu sayede artık telefonun ana ekranından tüm aktiviteyi takip etmek mümkün olacak.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt