Nokia N97 MOD Hakkında yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

gurseli

Üye
    Konu Sahibi
Nokia N97 MOD Hakkında yardım
Arkadaşlar ben Android telefonlardaki gibi yakınlaştırma ve uzaklaştırmayı iki parmak arası yapan bir mod efekt veya program arıyorum.Yani iki parmak arasını açarak yakınlaştırma yapar ,iki parmak arasını topluyarak uzaklaştırma yapar.Aşağıdaki sitede bunun videosu var. Hemde Nokialar için fakat bu program ile sadece internetteki hesabınıza gelen bilgilerinizi incelemekte kullanıyotsunuz.Ben ise sürekli Telefonumda kalıcı olmasını istiyorum.Hertürlü yakınlaştırma ve uzaklaştırma olayını bu şekilde yapılmasını istiyorum.Böyle bir program veye MODvarmıdır.
Bu arada telefonum N97 fw 22.0.110 siyah.

mangdaşire

mangdaşire

Üye
çok üzgünüm ki istediğin olay çoklu dokunma.çoklu dokunmanın olabilmesi için öncelikle ekranın kapasitif olması gerekir.yani n8,x6 gibi modellerde olan cinsten ekran.bu yüzden istediğin olay n97 de olmaz.

gurseli

Üye
    Konu Sahibi
Cevabın için sağ olasın mangdaşire arkadaşım.Fakat sitelerde incelediğim kadarıyla c6 fw'ler Nokia n5800 ve n97'ye oluyormuş galiba.Eğer bu mümkünse n97 de olur sanırım.

'Şeref'

Emekli Yönetici
N97 de yada 5800 da böyle bir şey olduğunu hiç duymadım :hmmm teknik olarak bu imkansız ..

By_Casparov

By_Casparov

Üye
o zaman x6 için nasıl olur? Bunu açıklasanız?

geneluye

geneluye

Üye
açıklayayım x6 yı yanlış yazmış

----------Eklendi @ 17:18:41 ---------- Yazıldı @ 17:18:12 ----------

c6 olabilir(?)

sm3

sm3

Üye
haci bnde n97 kullaniyorum bizim telefonlar - (s60v5) - multitouch özelligi yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt