Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Nokia N9 Suya düştü
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
karakas123
Üye
Konu Sahibi
Nokia N9 Suya düştü
Beyler N9 Tatli Suya düştu fon makinasi ile kuruttum bataryasi oldugunu bilmiyordum ilk 2 3 gün kasarak çalıştı daha da açılmadi ne yapabilirim kvk yapamayiz dedi
Samet.25
Ayni sorun bi tanidigin basina geldi n9 da tamire filan verdiler icini acmislar yapamamis grri vermisler telefon cop oldu saglam.bi tamirciye goster
Mustafa Dümen
Üye
açmasaydın keşke pirince gömsen nemini alır çalışabilirdi.
pRime.
Üye
Suya düşen telefon fön makinasıyla kurutulmaz. Telefonun çalışma ihtimalini iyice yok etmişsiniz. Servis ise kullanıcı hatası olduğu için size yardımcı olamaz. Parasını ödeyerek yaptırabilirsiniz.
Suya düşen telefon fön makinasıyla kurutulmaz. Telefonun çalışma ihtimalini iyice yok etmişsiniz. Servis ise kullanıcı hatası olduğu için size yardımcı olamaz. Parasını ödeyerek yaptırabilirsiniz.
Benimde başıma geldi kvk garanti dışı da olsa yapılamaz dedi,ve hiçbir telefoncuda yapamadı.benim yaptığım yanlış ise cihazın pilini erken takmam oldu,oysa 1-2 gün pirinç içinde bekletip kuruduktan sonra taksaydım cihaz kurtulacaktı.bütün arkadaşlara tavsiyem suya düşen telefonu söküp pirincin içine bırakmanız ve 1-2 günden erken pilini takıp çalıştırmayınız
pRime.
Üye
aslında yapılamayacağını söylemeye çalıştım. Yapıla da bilir ama telefonun tüm parçalarının değişmesi lazım ki bu zahmete katlanacağına yeni telefon al daha iyi.
aslında yapılamayacağını söylemeye çalıştım. Yapıla da bilir ama telefonun tüm parçalarının değişmesi lazım ki bu zahmete katlanacağına yeni telefon al daha iyi.