Cihanî Sultan
Üye
cidden boru mu![]()
"en iyi" denenlerde var sadece...
cidden boru mu![]()
kardeş n9 ne zaman bimeks, mediamarkt ta felan satışa başlıyacak biliyormusunuz?
şubattan önce çıkarmı?
bursa nokia shopta siyahı var zaten.. ön alım falan değil.. direk git alcam diyosun alıyon teli elinenokia shoplarda ön alımlar başladı. ocağın ilk haftaları türkiye de olur

çıkar ya da şubatta.şubattan önce çıkarmı?
Yalan yanlis kiyaslamalarina tenezzul etmedigim icin olabilir
Symbian in Androidden daha guvenli oldugunu sallayarak baslamissiniz daha ilk maddenizde.
Android virus sayisinda rekor artisa ragmen hala Symbian dan daha guvenli ne is ?
chip.com.tr/konu/android-en-kotu-rekoru-kirdi_30454.html
Nokia ne yaptiysa iyile, digerlerine tu pis kaka deTam Nokia ci maasli elemanlarin davranisi. Yalan yanlis yazmakta size gayet normal
![]()
Bana kit akilli diyene bakar misin ya
Android rekor virus artisina ragmen Symbian hala virus konusunda birinciymis, ben demiyorum bak haberde yaziyor. Demek ki Symbian Android den daha viruslere acik ve guvensiz kapis ?

Ehem, Carrier IQ'nin çalışma prensiplerini öğrendiniğizi umarım. Android daha güvenli derken gülesim geliyor.
Mobil dünya'nın Windows'udur Android! Marketinde bile virüslü ve spyware içerik bulunuyor. Symbian, kesinlikle Android'den daha güvenlidir.
----------Eklendi @ 15:22:56 ---------- Yazıldı @ 15:14:54 ----------
Bak adem oğlu, sana Nokia'nın telefonlarında bulduğum ve kimselerin göremediği binlerce hata gösteririm beynin durur. Mesela E6'da iki Nokia'yı eşitledikten sonra E6'ya içerik gönderirken TM BTS uygulamasının ekran görüntüsünü alamadan yalnızca ikonunun çıktığı zaman, TM'de çıkan ikon telefonun içinde bulunmayan bir çipin olduğunu söylüyor (Yani NFC) Hatta Nokia'nın bile bile yaptığı birkaç şeyi de söylerim, her neyse. Ama sana kendi tabletimdeki (Android'li) hataları da söylerim ve Nokia'nın çıkardığı tüm telefonlarında bulunan hataları toplasan o kadar etmez.
Symbian harika, kusursuz demiyorum. Ama Android çok daha kusurlu kabul et bunu, o beyninin bir yerine çivi yazısı ile kazı lütfen! Kullandığın Samsung telefonda, orijinal klavye Türkçe mi geliyor yoksa Türkçe karakterlerin üstünde bekletip seçmen mi gerekiyor. Symbian Belle'ye veya MeeGo'ya bak bir de.
Yakında Nokia Ace (perfmormans manyağı WP 7 telefon - Mart 2012) ve N8'in yerini alacak 803 de duyurulacak. O zaman yine görüşürüz![]()
son derece tatmin edici bir açıklama ama herkesin kapasitesi belli arkadaşım boşuna yormuşsun ellerini. kimi çok bildiğini zanneder boş konuşur bol keseden konuşur kimi az konuşur öz konuşur ama hakikaten çok biliyordur. burda çok bilmiş o kadar arkadaş varki...sadece bildiklerini zannediyorlar

Tatmin edici aciklamaya bakar misin, 3000 tane hatasi duzeltilen, kim bilir daha kac bin tane hatasi Meego ya Android den iyi demek, yillardir oldugu gibi gelecekte cikacak telefonlara umut baglamak of of ne tatmin edici![]()
Tatmin edici aciklamaya bakar misin, 3000 tane hatasi duzeltilen, kim bilir daha kac bin tane hatasi Meego ya Android den iyi demek, yillardir oldugu gibi gelecekte cikacak telefonlara umut baglamak of of ne tatmin edici![]()
N9'u kullanırken parmaklarınız resmen buz üstünde kayıyor.
Yalan mı? Bir ton Fandroid, geldi sırf MeeGo'yu Intel geliştiriyor diye resmen sisteme (Affedersiniz ama). Intel gitti Nokia kaldı, bu şahıslar Android'e döndü. Sendeki de aynen bu. Nokia'nın geçmişte yaptıklarını takdir etmiyorsun, Apple dokunmatik ev telefonu yaptı diye milyonlar "Oha, şuna bak. Apple ya, Apple." diyor. Mesela, ilk GSM aramasını Nokia yapmasaydı Allah bilir Android'i 20 sene sonra kullanırdın sen. Herneyse,
MeeGo Android'in üç katı kadar eder. Symbian Türkiye'nin yazar ekibinden bir arkadaşın gelecek makalesinden bir alıntı yapayım.
Hiçbir Android cihazda bu deneyim yok. Yok. Yok. Son olarak, kullanmayanlar laf etmesin türünden bir cihaz.
bizde zaten bunu söylüyoruz. övenler eline alıp 2-3 saat nokia shopta inceliyor ama burda yorum yapan bi kişi varki , yerlere vuruyor teli. diyoruzki eline aldınmı inceledinmi. ne gerek var bakmaya? belli NOKIA diyor hemen laf yapıştırıyor.. ya arkadaş tamam belki nokia ama nokia hiçmi iyi birşey yapmıyor şuan, yılların telefon markası ya!! gözünü seveyim cep telefonunu onunla tanıdık biz. ön yargı yerine tarafsız yargıla!! değilmi ama???ya ben cok merak ediyorum su n9 kotuluyen veya iyi gibi gosterenler acaba ellerine alipda kullandilarmi ? hic sanmiyorum 2-3 kisi disinda ben ikici elini alacakdim vazgecdim cunku telefonun uzerinde nokia yaziyordu ondan tirsdim ama n9 daki meego isletim sistemine hayran kaldim. emin olunki arkadaslar suanda en iyi isletim sistemi ios ve bunun tek rakibi meego dur. biraz kaba olacak ama multi tasking ozelligi hayvan gibi calisiyor ben boyle bisey gormedim daha once. ha sunuda soyleyim ben xperia x10 kullaniyorum hemen hemen donanimlari esit sayilir n9 la ama arada isletim sisteminden dolayi daglar kadar fark var n9 acik ara onde. n9 almadim diye uzumuyorum zaten meego u samsung satin aldi tizen os la beraber sanirim 1-2 sene sonra bende samsung alacam. lafin ozu sudur elinize bence bi sgs2 alin bir iphone 4 birde nokia n8 le n9 aradaki farki gorursunuz. ilk secenek n9 olur sonra iphone sonra sg2 bence n9 1600 lirayi sonuna kadar hak ediyor. nokia meego un fisini cekti sanirim microsoft da nokia nin fisini cekcek bu gidisle.
evet size katiliyorum ama ? ben n9 u eline alipda kotuluyenlerin aklindan suphe duyarim nokia telefonlarda lider durumda fakat dedeler nineler kullaniyor nokia i artik cevremde genc olarak 10 kisi varsa 1 kisi yada 2 kisi nokia kullaniyordur. vasat bir firma konumunda suanda nokia benim gozumdede n900 gibi super telefon yapip onune kamera koydukdan sonra sus niyetine kullan diyen bir zihniyet var. yenilikci guzel ama sonunu getirmeyen ornek olarakda n9 da tussuz yapisivar multitasking var ama arkasinda durmuyor peki google ne yapiyor ics ile sanki nokianin fotokapisi tus olamayan telefon multi tasking ama hantal biraz :S keske nokia su isletim sistemin arkasinda dursaydi suanda bile lider markaydi diyecem budurbizde zaten bunu söylüyoruz. övenler eline alıp 2-3 saat nokia shopta inceliyor ama burda yorum yapan bi kişi varki , yerlere vuruyor teli. diyoruzki eline aldınmı inceledinmi. ne gerek var bakmaya? belli NOKIA diyor hemen laf yapıştırıyor.. ya arkadaş tamam belki nokia ama nokia hiçmi iyi birşey yapmıyor şuan, yılların telefon markası ya!! gözünü seveyim cep telefonunu onunla tanıdık biz. ön yargı yerine tarafsız yargıla!! değilmi ama???
evet size katiliyorum ama ? ben n9 u eline alipda kotuluyenlerin aklindan suphe duyarim nokia telefonlarda lider durumda fakat dedeler nineler kullaniyor nokia i artik cevremde genc olarak 10 kisi varsa 1 kisi yada 2 kisi nokia kullaniyordur. vasat bir firma konumunda suanda nokia benim gozumdede n900 gibi super telefon yapip onune kamera koydukdan sonra sus niyetine kullan diyen bir zihniyet var. yenilikci guzel ama sonunu getirmeyen ornek olarakda n9 da tussuz yapisivar multitasking var ama arkasinda durmuyor peki google ne yapiyor ics ile sanki nokianin fotokapisi tus olamayan telefon multi tasking ama hantal biraz :S keske nokia su isletim sistemin arkasinda dursaydi suanda bile lider markaydi diyecem budur
n9 tasarim olarak 10 uzerinden 10
isletim sistemi olarak 10 uzerinden 10
destek gelmeyecek olmasi 10 uzerinden 1
n9 un markasi nokia 10 uzerinden 1