Nokia N9 Geldi

Sponsorlu Bağlantılar

n000k

n000k

Üye
Hakan Bey,madem n9u sevmiyorsunuz neden burdasınız?Buraya giren herkes n9u sevdiği için giriyor...Ancak siz sevmediğiniz halde giriyorsunuz ve hem sizin hem de bizim sinirlerimizi geriyorsunuz.Amacınız tartışma çıkarıp konuyu kapattırmak mı?Tamam anlıyoruz,samsung u ve androidi seviyorsunuz,ancak siz de şunu anlayın biz nokia ve hemen hemen herşeyini seviyoruz.Üstelik hatırlatırım,siz de bir mesajınızda "nokianın alınası üç teli var:lumia,n9 ve bişey daha" demiştiniz.n9 u sevdiğinizi söylemiştiniz ama gelmiş burda kötülüyorsunuz?Ne iş?
... ..... bişey anlatamazsın abi.. all işte bir mesajında öyle yazmıştır.. birazdan gelir yalanlar.. böyle insanların ne yazdığına bakmamak lazım aslında.. kaideye bile almamak gerekir..

pRime.

pRime.

Üye
Yalan yanlis kiyaslamalarina tenezzul etmedigim icin olabilir :)

Symbian in Androidden daha guvenli oldugunu sallayarak baslamissiniz daha ilk maddenizde.

Android virus sayisinda rekor artisa ragmen hala Symbian dan daha guvenli ne is ?

chip.com.tr/konu/android-en-kotu-rekoru-kirdi_30454.html

Nokia ne yaptiysa iyile, digerlerine tu pis kaka de :) Tam Nokia ci maasli elemanlarin davranisi. Yalan yanlis yazmakta size gayet normal :)
Hakan şaka mısın sen ya? :zuhaha: symbian^3'te bana bir tane virüs göster sana androidde binlerce virüs uygulama göstereyim :oke:

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
kıt akıllıya bişey anlatamazsın abi.. all işte bir mesajında öyle yazmıştır.. birazdan gelir yalanlar.. böyle insanların ne yazdığına bakmamak lazım aslında.. kaideye bile almamak gerekir..

yani kıt değil de...Samsungu ve androidi çok seviyor diyelim.Arkasından konuşmak gibi olmasın yani...

----------Eklendi @ 19:09:00 ---------- Yazıldı @ 19:07:06 ----------

Hakan şaka mısın sen ya? :zuhaha: symbian^3'te bana bir tane virüs göster sana androidde binlerce virüs uygulama göstereyim :oke:

ben de bugüne dek(yaklaşık 200 uygulama yükledim) virüsle karşılaşmadım.ne cihaz kasıldı ne başka bişey oldu...

• Beğen
Tepkiler: SeHeRBaZ*
n000k

n000k

Üye
yani kıt değil de...Samsungu ve androidi çok seviyor diyelim.Arkasından konuşmak gibi olmasın yani...
abi .... .....işte.. adam diyorki android virus sayısında rekor yaşıyormuş ama hala güvenliymiş!!!! baksen şu işe yaa!! biz bi bilgisayara virus bulaşınca kafayı yiyoruz. bütün güvenirliği yok oluyor.. adam kalkmış telde virus olsada android güvenliymiş!! böyle bir mantık varmı acaba???

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
abi kıt akıllı işte.. adam diyorki android virus sayısında rekor yaşıyormuş ama hala güvenliymiş!!!! baksen şu işe yaa!! biz bi bilgisayara virus bulaşınca kafayı yiyoruz. bütün güvenirliği yok oluyor.. adam kalkmış telde virus olsada android güvenliymiş!! böyle bir mantık varmı acaba???

virüs varsa kesinlikle bir sorun vardır da,neden öyle dedi anlamadım.zaten arkadaş fandroid,tartışmaya gerek yok nokiayı sevmiyor..

• Beğen
Tepkiler: n000k
n000k

n000k

Üye
virüs varsa kesinlikle bir sorun vardır da,neden öyle dedi anlamadım.zaten arkadaş fandroid,tartışmaya gerek yok nokiayı sevmiyor..
neysem o kişi hakkında konuşmak istemiyorum artık.. bizim derdimiz N9.. Bursada nokia shop aşuan sadece 16 Gb lık siyah renk gelmiş. fiyat 1559.. diğer renklerde gelcekmiş.. ve ayrıca ilerki zamanlarda 64 Gb lığın beyazı gelcekmiş :) bu benim için iyi haber.. ee tabi 64 lüğün fiyatı farklı olcak ama fazla yüksek olmaz dediler.. bakalım.. :)

• Beğen
Tepkiler: MertcaN9

Lenneth

Üye
abi kıt akıllı işte.. adam diyorki android virus sayısında rekor yaşıyormuş ama hala güvenliymiş!!!! baksen şu işe yaa!! biz bi bilgisayara virus bulaşınca kafayı yiyoruz. bütün güvenirliği yok oluyor.. adam kalkmış telde virus olsada android güvenliymiş!! böyle bir mantık varmı acaba???

Bana kit akilli diyene bakar misin ya :)

Android rekor virus artisina ragmen Symbian hala virus konusunda birinciymis, ben demiyorum bak haberde yaziyor. Demek ki Symbian Android den daha viruslere acik ve guvensiz kapis ?

MertcaN9

MertcaN9

Üye
Hakan Bey,madem n9u sevmiyorsunuz neden burdasınız?Buraya giren herkes n9u sevdiği için giriyor...Ancak siz sevmediğiniz halde giriyorsunuz ve hem sizin hem de bizim sinirlerimizi geriyorsunuz.Amacınız tartışma çıkarıp konuyu kapattırmak mı?Tamam anlıyoruz,samsung u ve androidi seviyorsunuz,ancak siz de şunu anlayın biz nokia ve hemen hemen herşeyini seviyoruz.Üstelik hatırlatırım,siz de bir mesajınızda "nokianın alınası üç teli var:lumia,n9 ve bişey daha" demiştiniz.n9 u sevdiğinizi söylemiştiniz ama gelmiş burda kötülüyorsunuz?Ne iş?
ne iş olacak geliyor mesaj kasıyor işte. bir de bir şeyleri kanıtlama çabasında hani üstün bilgili biri(tabi sözdeee) bu bir hakarettir arkadaşlar daha eline bile almadığı alamadığı cihazı yerden yere vuruyor bay çok bilmiş. burda herkesin bir deneyimi var geliyor fikirlerini paylaşıyor arkadaş zıtlık yaratmak için gelmiş

n000k

n000k

Üye

Android rekor virus artisina ragmen Symbian hala virus konusunda birinciymis, ben demiyorum bak haberde yaziyor. Demek ki Symbian Android den daha viruslere acik ve guvensiz kapis ?
kusura bakma ama ben bir symbian kullanıcı olarak telimde hiç virüse rastlamadım. o kadar şeyi yükleyip sildiğim denediğim halde telin içinde.. bence o haber senin gibi çekemeyen androitçilerin bi tarafından uydurduğu dandik haber!! ben kapişten anlamam ama kullandığım tele kapişim.. boşuna kötülemeye kalkıp durma dostum.. senin burda işin yok.. hadi naşşş!!!

ozzytaste

ozzytaste

Üye
Dün Pendik Nokia Shopta sordum nakit 1600 TL

Bu gün nokia shop da n9 u sordum. 1750 TL dediler.Sizce bu fiyata değer mi?

Biraz para biriktirip almayı düşünenlere ne derdiniz?

pRime.

pRime.

Üye

Chip online'dan aldığın habere mi inanalım yani? Hani gsmarena veya başka bir telefon sitesi olsa tamam diyecem de chip online'ı referans olarak gösterirsen yemezler Hakan. Symbian os 9.1 ve üstündeki sürümlerde daha kimse çıkıp da "şu virüs" veya "şu virüslü uygulama" demedi. Ama gel gör ki android'de yüzlerce virüs uygulama var.

----------Eklendi @ 01:03:19 ---------- Yazıldı @ 00:58:46 ----------

kusura bakma ama ben bir symbian kullanıcı olarak telimde hiç virüse rastlamadım. o kadar şeyi yükleyip sildiğim denediğim halde telin içinde.. bence o haber senin gibi çekemeyen androitçilerin bi tarafından uydurduğu dandik haber!!

Zaten bu chip online ve shift delete gibi siteler bu tip haberleri hep taraflı yapıyorlar.

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan, n000k ve Amaru Shady

Lenneth

Üye

Chip online'dan aldığın habere mi inanalım yani? Hani gsmarena veya başka bir telefon sitesi olsa tamam diyecem de chip online'ı referans olarak gösterirsen yemezler Hakan. Symbian os 9.1 ve üstündeki sürümlerde daha kimse çıkıp da "şu virüs" veya "şu virüslü uygulama" demedi. Ama gel gör ki android'de yüzlerce virüs uygulama var.

----------Eklendi @ 01:03:19 ---------- Yazıldı @ 00:58:46 ----------

Zaten bu chip online ve shift delete gibi siteler bu tip haberleri hep taraflı yapıyorlar.

mcAfee tarafindan yapilan arastirmanin sonucu. O da mi tarafli Serdar ? :zuhaha:

archh

Üye
mcAfee tarafindan yapilan arastirmanin sonucu. O da mi tarafli Serdar ? :zuhaha:
Arkadaşlar bu adamı takmayın ne zamandan beri takip ediyorm hep nokia telefonlarını kötülüyor.Meego sayfasında tartışma yaratmaktan başka bir işe yaradığı yok.Bence post kasmaya çalışıyor.Adam gibi muhabbeti olsa zaten böyle tartışmalara girmezdi.Gidip kendi bölümünde paşa paşa paylaşımını yapardı.

n000k

n000k

Üye
Arkadaşlar bu adamı takmayın ne zamandan beri takip ediyorm hep nokia telefonlarını kötülüyor.Meego sayfasında tartışma yaratmaktan başka bir işe yaradığı yok.Bence post kasmaya çalışıyor.Adam gibi muhabbeti olsa zaten böyle tartışmalara girmezdi.Gidip kendi bölümünde paşa paşa paylaşımını yapardı.
eski adı < nonamex > tir :D adam böyle işte ..... biz onu böyle kabul ettik.. artık sallamıyorum bile onu sende boşver onu.. ben gülüyorum artık onun yorumlarına :)

EDIT= aman burdada başka kelime kullanmışım, burdanda uyarı almayalım.. baya dokunmuş çünkü şahısa!!! :D

pRime.

pRime.

Üye
Hakan mcafee symbiana yazılım bile üretmiyor, nereden biliyor? :zuhaha: adamın biri symbianı karalamak adına yalan haber çıkarıyo bütün symbian düşmanları sazan gibi atlıyo bu habere. :zuhaha:

----------Eklendi @ 15:36:39 ---------- Yazıldı @ 15:34:13 ----------

bir tane virüs gösterin? uygulama da olur, symbian 9.3, 9.4 veya 9.5'te sorun çıkaran bir virüs!

"ForeverAlone"

"ForeverAlone"

Üye
Teknik özellikleri şimdiki cihazlara oranla vasat bir telefon.Yazık Nokiaya,ne diyelim...

----------Eklendi @ 16:02:13 ---------- Yazıldı @ 15:56:46 ----------

Post kasmaya çalışsaydı bugün ne öğrendin,en çok korktuğun şey ne,erkek nasıl olmalı,ne düşünüyorsun gibi konulara 100 tane mesaj atardı.Buraya gelip sizinle boşa uğraşmazdı.

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
ForeverAlone";4157027][COLOR="Red' Alıntı:
Teknik özellikleri şimdiki cihazlara oranla vasat bir telefon.Yazık Nokiaya,ne diyelim...[/COLOR]

Post kasmaya çalışsaydı bugün ne öğrendin,en çok korktuğun şey ne,erkek nasıl olmalı,ne düşünüyorsun gibi konulara 100 tane mesaj atardı.Buraya gelip sizinle boşa uğraşmazdı.

zaten onun derdi nokiayla.nokiayı kötüle,post kas!

MertcaN9

MertcaN9

Üye
ForeverAlone";4157027][COLOR="Red' Alıntı:
Teknik özellikleri şimdiki cihazlara oranla vasat bir telefon.Yazık Nokiaya,ne diyelim...[/COLOR]

şu an senin yaptığının da bir farkı yok şuna bak dalga geçer gibi cümleye bakarmısın teknik özellikleri bakımından vasatmış :d:
dayanak noktan ne elinde ki telefonun uçuyor mu yoksa ? bu arada nasıl bir bilgi donanınımız var da burda böyle saçma bir cümle kurabiliyorsunuz. bu telefona vasat demeden önce elinizde taşıdığınız cihaza bakınız....

• Beğen
Tepkiler: Eastblood Red ve Cihanî Sultan
Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
şu an senin yaptığının da bir farkı yok şuna bak dalga geçer gibi cümleye bakarmısın teknik özellikleri bakımından vasatmış :d:
dayanak noktan ne elinde ki telefonun uçuyor mu yoksa ? bu arada nasıl bir bilgi donanınımız var da burda böyle saçma bir cümle kurabiliyorsunuz. bu telefona vasat demeden önce elinizde taşıdığınız cihaza bakınız....

sonuçta 1 gb ram.boru mu????

• Beğen
Tepkiler: MertcaN9
MertcaN9

MertcaN9

Üye
cidden boru mu :D

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
Takipçi Satın Al

Üst Alt