vbektas
Üye
Benim destek deme amacim yazilimin guncelmenmesi degil uygulama coklugunun olmasidir ilerde n9 a kimse oyun cikarmiyacak uygulama yapmiyacak developerlar disinda n9 a tizen port edilir ama nekadar stabil calisir dusunmek gerek ornek n900 da meego gelecek diyorlardi ama geldi ama n9 la n900 baya fark var sonucda nokianin stratejisi anlamiyorum diyorlar biz intel le anlastik meego yapacaz sonra yapmiyacaz daha sonra windows la anlastik artik windows lu phone lar uretecez daha daha sonra meego lu cihaz cikarttik turunun son ornegi olacakBir kere N9 yıllarca desteklenecek. Artık yazmaktan sıkıldığım bir cümle. Sadece Başka MeeGo cihaz çıkmayacak diyemeyceğim. Sadece Nokia çıkarmayacak. Intel gitti Samsungla anlaştı Sistemin adını Tizen OS koydu. Tizen Os bu sene tanıtılacak. Ayrıca Tizen OS çıkınca N9'un yükseltilebileceği söyleniyor.
Tizen tanıtımı hakkında:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
kisacasi anlamadim gitti adamlar yapiyor guzel diyorsun bu sefer yapmis diyorsun bakiyorsun sonunu satmadan getirmisler yani ozetle n9 durumuda n900 gibi unutulan kahraman olarak tarihde kalacak