Nokia N80 Hakkında Bir Sorunum var :(

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Catty

Catty

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Nokia N80 Hakkında Bir Sorunum var :(
Selamlar arkadaşlar rahatsız ediyorum kusura bakmayın , birşey soracağım , Bende N80 var internet edition mu değil mi bilmiyorum ..Herneyse bir türlü hac.k işlemini yapamadım:ehe Ve telefonda diyelim bir programı açıyorum ardından iki üç tane daha açmaya kalkışıyorum fakat bir türlü arka planda ikiden fazla program çalıştıramadm ya kendi kendine kapatıyor programları yada hiç açmıyor.. Bunu nasıl aşabilirım, değerli yardımlarınızı merakla bekliyorum saygılar sevgiler:)

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Programları kapatmasının nedeni ram'in yetmemesi olmalı ... Bunu aşmak için mesela telefonda lifeblog varsa onu etkisiz hale getir...

Catty

Catty

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Lifeblog diye birşey var yalnız ona girince yok yeni profil tanımla diye senkronizasyon gibi uyarı çıkıyor..Nasıl kapatcam ki öyle kapat diye seçenek yok nallet olası şeyde:ehe

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Öncelikle bu bölümde bulunan lifeblog u etkisiz hale getirme konusu var onu bulman lazım :ehe Active file dosya yöneticisi lazım bir de... Telefonda olmasam linki yollayacağım ama burdan olmuyor :D

Catty

Catty

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Buldum buldum hatta yükledim, ettim ama bir türlü C:/ de bulunan lifeblog dosyasını ve işlemi sonlardırda 100 tane işlem vardı ama içlerinde lifeblog yoktu ..Delircem ya

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Bende 82. Sırada DX-lifeblog yazıyordu ... Başında başka harfler ve sonlara doğru olmalı ... Işlemlerden direkt öldürüyorsun onu ...

Catty

Catty

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ya dur bi daha kurayım o programı..Ayh nerde bulacam ya , google işim düştü yine..

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
:ah

Catty

Catty

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Arkadaşlar hâlâ yardıma ihtiyacım var eğer cevap gelmezse kimseden..Konuyu kilitleyeceğim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt