nokia n73 sertifika sorunu çözümü %100

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yakkozuna

Üye
    Konu Sahibi
nokia n73 sertifika sorunu çözümü %100
ilk olarak X-plore_v1.51 telefonunuza kurun sertifika hatası vermez



daha sonra siscontents programını bilgisayarınıza kurun



programın kullanımı hellecarbide sertifika hatası veriyor bu programlar sertifika sorununu ortadan kaldırıp telefona sorunsuzca kuracağız

HELLOCARBİDE İNDİR:

Arkadaslar bılındıgı Gibi Bu Seltifika sorunu Basımıza Bela Ve belada olmaya Devam edecek Buna Ufak Bi Çözüm Sunucam Sıze Adımları Dıkkatlı Yaparsanız Seltifika yla ugrasmak zorunda kalmıcaksınız ve Tel Hack vea sıteden seltıfıka almakla ugrasmazsnız buyrun.


arkadaşlar programın ismi SİSCONTENT 1.3.2 ve amacı s60 3rd program ve temaların sertifika süresini 2033 e kadar uzatmak kullanımı aslında çok basit ama yinede anlatayım.
önce linkteki rar dosyasını açın dosyaları rar dan çıkartmanıza gerek yok.rar dosyasındaki extsis.exe dosyasını çalıştırın önce dosya ve aç yolunu izleyip, sertifikalandırmak istediğiniz tema veya programı seçin.





sonra tools sekmesinden sing package seçeneğini tıklayın.




sonra açılan pencerede delete signatüre seçeneğine basarak eski sertifikayı silin sonra mavi bölümdeki (siscontent self-signed certificate) seçeneğine tıklayın sonra add signature seçeneğini seçin 1-2 saniye bekleyin .





Sonra bu kutucuğu kapatıp altda kalan kutucuktan '' File '' Save As deyip üzerine kaydedin ama bazen üzerine kaydek deyince yapmıyor benim tavsiyem farklı kaydet yapın.
bu kadar basit sonra sertifika süreniz 2033 olsun son olarak program ın diğer seçeneklerini kurcalamayın yanlış bir şey yapabilirsiniz.

daha sonra hellecarbide telefona kurun ama programı çalıştırmayın
installserver hafıza kartına atın

installserver:

daha sonra ise X-plore_v1.51 çalıştırın gizli dosyaları göster seçeneğini aktif edin ayarlar kısmından sonra x-ploreri arka planda çalıştırın kapatmayın sakın programı arka plana attıktan sonra hellocarbide programını çalıştırın options /menu 1 seçeneğini tıklayın ve gelen seçeneğe yes deyin sonra program ototmatik kapanacak siz hiçbir program çalıştırmayın arka planda duran x-plorer programını açın

Şimdi installserver.exe dosyasını hafıza kartımıza atmıştık.installserver.exe dosyasını 2 tuşu ile kesin (xplore kısayol tuşudur) c:sys/bin/ klasörüne atın.

daha sonra cihazı kapatıp açın ve sertifika suresi geçmiş,sertifika hatası uygulama sağlayıcı tarafından kısıtlanıyor'' mesajlarına son

biraz uzun ama kesin çözüm

HERKESE GEÇMİŞ OLSUN :D
 
  • Beğen
Tepkiler: kilec ve Tuba
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt