Tema Nokia N70'inizi Music Edition Yapıyoruz [CFW Yok, ROM Yok]

Sponsorlu Bağlantılar

Dobraokuyucu

Dobraokuyucu

Üye
    Konu Sahibi
Nokia N70'inizi Music Edition Yapıyoruz [CFW Yok, ROM Yok]
Uzun süredir Music Edition bir N70 arıyordum ancak bir türlü bulamadım. Bulduğum cihazlarında uçuk fiyatları olduğu için bu davadan vazgeçtim. Uzun bir sure önce yabancı forumlarda gezerken bir N70 ME kullanıcısı ile iletişime geçme fırsatı buldum. Benim tezim basitti Z dizininde bulunan tema dosyalarını kopyalayıp standart N70'e yapıştırmak üzerine kuruluydu. Keza bunu denedim ve olumlu sonuç aldım daha sonra bunu farklı N70 kullanıcıları ile paylaştım onlarda denediler ve farklı programların da bu şekilde sisteme implente edilebileceğini bulduk ancak ben pek üzerinde durmadığım için bu mevzuya girmiyorum.

İşlemi yapmak için gerekenler:
Bir Nokia N70
Bir DV-RS MMC kart (Boyutu önemsiz)
Benim vereceğim dosyalar.
Sabır.
Bluetooth destekli ve İnternete erişimi olan bir cihaz.

Bu işlem bana neler kazandıracak:
Aslında büyük bir fark oluşturmayacak fazladan iki tema daha gelecek sadece. Gerçek Music Edition modelinde bulunan EQ destekli müzik çalar (gereksiz olduğunu düşünüyorum LCG Jukebox varken) ve şu an piyasada bulunması oldukça zor olan AD-41 adaptörünün müzik kontrol tuşlarını aktive edemeyeceğiz ancak görünüm olarak 1-1 aynısı olacak Music Edition ile.

Vereceğim zip dosyasını telefona Bluetooth ile gönderelim. Ardından bu zip dosyasını X-plore ile açalım. Dosyanın içinde iki adet klasör var bunları MMC kartının içinde bulunan System klasörünün altındaki Skins klasörüne kopyalayalım. Ardından temalar uygulamasına gidip Tema1 ve Tema2 adındaki Hafıza kartı üzerinde kayıtlı görünen temalardan birini seçerek Music Edition temasını uygulayalım. Hayırlı olsun artık sizde Music Edition sahibisiniz.

Bilinen sorunlar:
Telefon açıp kapanınca mavi beyaz S60 Default Theme'e dönebiliyor. Bunun çözümü temaları telefonun dahili hafızasındaki skins klasörüne kopyalamak ancak ben denemedim. Tema adları çakışma yapabilir diye düşündüm.

Bu yöntem diğer S60v2 cihazlarda çalışabilir. Hiç denemedim bilmiyorum.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Cadillac34, MAERKEK ve z.ibra

Üst Alt