Nokia Lumia625 Türkiye resmi tanıtımı yapıldı

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Admin
    Konu Sahibi
Nokia Lumia625 Türkiye resmi tanıtımı yapıldı
Nokia Türkiye bugün düzenledigi etkinlikle Lumia625 akıllı telefonunu Türkiye icin resmi olarak tanıtımı yapıldı.



Nokia Lumia 625
Nokia Lumia 625, geniş 4.7 inçlik hassas LCD ekranı, 5 farklı renkten oluşan değiştirilebilir kapakları ve LTE - 4G internet erişimi ve Canlı Kutucuklar ile geniş kitlelere kişiselleştirilebilir bir akıllı telefon deneyimi sunuyor.

Nokia 625’te bulunan Smart Cam Çekim özelliği ile tek dokunuşta birden fazla fotoğraf çekebilir, fotoğraflarınızda istediğiniz değişiklikleri yapabilirsiniz. Sinemagraf uygulaması ile saniyede 15 kare fotoğraf çekebilir, fotoğraflarınıza canlı bir animasyon etkisi kazandırabilirsiniz.

Windows Phone 8’in en son sürümü tarafından desteklenen ve Nokia Lumia Amber güncelleştirmesini içeren Nokia Lumia 625, akıllı telefon kullanma deneyimini daha zengin ve daha kolay bir zemine taşıyor. Canlı Kutucuk güncellemeleri doğrudan başlangıç ekranına aktarılıyor, Kişiler ise arkadaşlarınızla ve ailenizle bağlantıda kalmanın kolay bir yolunu sunuyor.

Büyük ekranı ve çok hızlı bağlantısıyla Nokia Lumia 625, HERE sayesinde ücretsiz harita navigasyon uygulamasını en detaylı haritalar, konumlar, sokak sokak navigasyon ve toplu taşıma bilgileriyle kullanımınıza sunuyor.

Aralarında Vimeo, Temple Run ve WhatsApp gibi popüler uygulamaların da bulunduğu 170.000’den fazla uygulamaya erişebilirliğiyle Nokia Lumia 625, aynı zamanda Internet Explorer 10 ile video görüntülemeyi, oyun oynamayı ve internette güvenli sörf yapmanızı sağlıyor. SD hafıza kartı desteği sayesinde 64 GB’a kadar depolama alanı kullanmanıza olanak tanıyor

Lumia 625’i turuncu, sarı, parlak yeşil, siyah ve beyaz kapaklarıyla zevkinize göre kişiselleştirebilir, istediğiniz zaman başka bir renkte kapakla değiştirebilirsiniz.

Nokia Lumia 625, Eylül ayının 2. Yarısında 799TL* fiyatla satışa sunulacaktır.

*Tavsiye edilen satış fiyatı
 
  • Beğen
Tepkiler: m542tf


skynet

Üye
Hocam 620'den ekran haricinde bir farkı varmı 625'in ?
 
Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
800 lira yeni fiyat/performans telefonu
 
ÖEY

ÖEY

Üye
Teşekkürler üstad:alkis Aslında kötü telefon değilmiş be :D İlk çıktığında gereksiz olarak görüyordum ama şimdi daha sıcak baktım telefona :D Neyse ben L925'e geri döneyim ve buradan hemen uzayayım :kıskıs: :D
 

skynet

Üye
Ekranı dışında pek bir fark yokmuş:tşk:
 
kursat99

kursat99

Üye
Artık Nokia 2000 mAh altı bataryalı telefon çıkartmıyor. Böyle devam eder inşallah. :D
 


Üst Alt