Nokia Haritalar kontör olmadan konum bulamıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
famemonster16

famemonster16

Üye
    Konu Sahibi
Nokia Haritalar kontör olmadan konum bulamıyor
Başlıkta da belirttiğim gibi Nokia Belle'de kontör olmadan haritalara girdiğimde konumumu bulamıyor. Bunun bir ayarı falan var mıdır?

Bir de kontörüm olduğu zamanlarda mobil veriyi açmadan da bulamıyor, mobil veriyi açınca da para gidiyor :angry: Çözümü var mıdır?
 


MaxipmaN

Üye
internetsiz bulma süresi 15 dk rahat sürer 30 belki de hepsiburada sınırsız ovi maps ile satıyor
 
Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Co-Admin
Ayarlarına Girip Şebeke Tabanlı Olanı İptal Etmen Lazım Benim 603 Telefonumda Yaklaşık 5 Dk da Ev İçinde Konumumu Buldu..
 
ÇaRşI 2387

ÇaRşI 2387

Üye
konumlama ayarlarında sadece tümleşik açık kalsın
 
famemonster16

famemonster16

Üye
    Konu Sahibi
Sadece tümleşiği açık yaptım yine bulamıyor. Yaklaşık 5 dk bekledim.
 

keremttlc

Üye
benim telefonumda c5-03 tam 20 dk bekledim konumu bulamadı çözümü yokmu bunun ????(sadece tümleşik seçili)
 
ÇaRşI 2387

ÇaRşI 2387

Üye
malesef internet tabanı olmadan hemen bulamaz
 

keremttlc

Üye
bir daha nokia telefon almam kandırıyolar bizi navigasyon var diye :S
 
Dumbledore

Dumbledore

Üye
Kardeşim beklemem diyorsanız internet paketi yapacaksınız.Benim çevrimiçi iken konumumu bulması max 10 saniye sürüyor.Çevrimdışıda 3-5 dk içerisinde buluyor.
 
[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
ücretsiz dedi diye birazda siz bişeylerden feragat edin elbette çevrimdışı konum bulmaya çallışırsanız bulamaz veya geç bulur ilk çevrim içi kullanın bakalım sonra nasıl hemen buluyor görün
 
emreli01

emreli01

Üye
alakası yok bende şebeke tabanli seçili halde ve mobil veri açık olduğunda bulması 3 4 saniye sürüyo konumu mu bulması tabi navigasion de çevrim dışı halde iken şebekenin çekiminden ücretsiz hemen buluyor gayet güzel birşeyler i yanlış yapıyor olabilirsinz
 

fatih006

Üye
tecrübeyle sahip açık havada 1dk da buluyor c6-01 tecrübeyle sabit..
 
Polymath

Polymath

Üye
http://www.maxicep.com/symbian-3-ci...sorunu-bircok-modelde-genel-sorun-664997.html

Çözümü sadece nokiada. Bu konuya bir göz atın derim. Ayrıca biri demiş yok 10 dada biri demiş yok 30 dkda biri demiş ilk önce çevrimiçi bulun az feraget edin. NEdiyorsunuz abi biliyormusunuz gerçekten ? YOksa bilmeden mi konuşuyorsunuz. 30dkda bulacaksa napayım ben gps yi. Telefonum 603 ve çevrimdışı 30 saniyede konum bularken fp1 gelmeden önce, Şimdi ise bulmuyor. Şimdi eskiden çevrimdışı yardımsız 30 saniyede bulan gps 30 dkda konum bulmaya mı başladı ?

Cevap olarak hemen konum bulması gerekir. Hatta geçen nokianın Tvde mi internette mi bir yerde reklamını gördüm. ÇEvrimdışı harıtaları kullanarak rahatça konumunuzu bulun diye. Tekrar söylüyorum yok öyle yok 5 dk yok 10 dk süre filan. Ağabeyimin teli c601 30 sanşyede konum buluyor internetsiz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 
oguzalp44

oguzalp44

Üye
uyduları görmese bulmaz internet olmadığı için

- - - Eklendi - - -

konum bulmak için gps uydularını görmesi lazım yada internet bağlantısı olması lazım baz istasyoonundan bulası için yinede kesin koonum için gpps uydularını görmesi lazım
 
makoto

makoto

Üye
bendede aynı sorun vardı . Telefona soft format attım sorun kalmadı eskısı gıbı konumumu buluyor. Ayarlarda bı sorun vardı heralde.
 
[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
madem sorunlu herkeste aynı hata olması gerekmez mi?
 

h.ozdemir09

Üye
eviniz ova gibi düz bir yerde ise daha hzlı bulur çukur yerlerde zor bulu
 
Polymath

Polymath

Üye
[ENGİN];5372313' Alıntı:
madem sorunlu herkeste aynı hata olması gerekmez mi?

Yalan mı söylüyoruz biz yani :) Şimdiye kadar konum bulma sorununu 30 kişide görmüştürüm. Ağabeyimdede aynı tel var ondada sorun var. 603lerde sıkıntı var. Bırak 30 dk yı ben 2 saat bile konum bulmadı. İnternetli yapıyoruz 2km ötede buluyor. Yani Zonguldaktaysan gösteriyim gel :D
 
[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
sana yalan söylüyorsun diyen oldumu arkadaş gps sorunu genelse her 603 kullanıcısında olması gerekir yok tellerde sorun var diyorsanız servise başvurun
 
farukbekl

farukbekl

Üye
bedava ovi maps derken aklınıza ne geliyor merak ediyorum.. bedava ovi mapsi sizde yaparsınız. nokia suitten haritalara gelin oradan 300 mb lik türkiye paketini indirin. ardından sokak adlarını türkçe (aylin) sesini indirin. alın size bedava ovi maps. :) araştırın biraz. geliştirici olun.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt