Nokia E75-2 RM413 Firmware

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
emrahdeniz

emrahdeniz

Üye
    Konu Sahibi
Nokia E75-2 RM413 Firmware
Arkadaşlar telefonu amerika'dan aldım ve RM 412 yükleyerek sorunsuz şekilde türkçeleştirdim.
Önceden pili 48 saate yakın gidiyordu şimdi 12 saatten fazla gitmiyor, sabah 8'de sarjdan çıkarıyorum akşam 8'e zor yetişiyor pili.
Eski firmware'ini yüklemek istiyorum fakat bir türlü bulamadım internette. Bütün linkler a2phone diye bir sitede. Elinde bu firmware'i indirmek için rapidshare adresi olan var mı?

Eğer varsa çok teşekkür ediyorum şimdiden.

--------------- Ekleme ---------------

Belirtmeyi unuttum: RM-413_EURO_110.48.125_v2.0'yi yüklemeye çalıştım fakat yüklemedi.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
arkadaşım eski sürüme dönemezssin telefoncularda bile zor yapıyorlar bunu sen hiç yapamazsın..pilinde sorun olmuş olabilir..başka bir batarya denemen imkanı varsa bir kontrol et istersen..

emrahdeniz

emrahdeniz

Üye
    Konu Sahibi
İlk olarak 2. bir bataryayı denedim ama olmadı. 3G'yi kapattığımda pil ömrü yine 2 güne çıktı.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
bu 3g her telefonun pilini emiyor adeta..

myosotis50

Üye
arkadaş nasıl türkçeleştirin bu telefonu bana bu konuda yardımcı olurmusun bende yurt dışından getirttirdim ama daha turkce yapamadım...

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
NOKIA E75 RM-412
0567129 Turkey QW Black/Silver
0573010 Turkey QW Red
bunlar senin telefonunun dil kodları..nemesis suite adlı programla dil kodunu değiştirip Nokia Software Updater ile yeni sürüm yüklersen dil Türkçe olur..

emrahdeniz

emrahdeniz

Üye
    Konu Sahibi
BEn yazılım kodunu denedim olmadı. Internetten türkçe yazılımı indirip direk onu yükledim. Fakat pil sorunu oluşmuştu belki seninkinde oluşmaz. Istersen göndereyim sana yazılımı, sitede diğer anlatıldığı şekilde yükleyince direk türkçe oldu.

--------------- Ekleme ---------------

Eğer sende de pil sorunu olursa çok uğraşarak ingilizce orjinal rom'u da buldum onu geri yükleyebilirsin. Ben şu anda ingilizceye geri döndüm.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt