Nokia E72 Navigasyon Silsemmi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

batwohan77

Üye
    Konu Sahibi
Nokia E72 Navigasyon Silsemmi?
Öncelikle herkese merhaba telefonu alalı 2 gün falan oldu sorunum navigasyonun kapladığı yerle ilgili 4gblik hafıza kartında 2,5 gb yer kaplıyor kaldırmak istiyorum yada kapladığı yeri azaltmak istiyorum telefonu pcye bağlayarak buldum dosyaları silme komutunu versemmi vermessemi kararsız kaldım sizden öneri bekliyorum şunları sil diyin sileyim silme diyin silmiyim ama navigasyon kullanmıycam yardımlarınızı bekliyorum ayrıyetten bu silme işlemi telefona zarar verirmi?

YsF_90

YsF_90

Üye
silme işlemi telefona zarar vermez sorun olmaz. bu kadar büyük bi yer kapladığına göre tüm ülke haritaları yüklüdür o yüzden bu kadar yer kaplıyordur. sen türkiye haritası dışındaki haritaları silersen büyük bi ölçüde kapladığı alan azalır.

batwohan77

Üye
    Konu Sahibi
sorun o işte o kadar büyük yer kaplıyor ama direk harita olarak değil pcden bakıyorum diskcache klasörü kaplıyor bu dosyayı silsem navigasyona zarar verirmi onu bilmiyorum tekrar kurmak istesem geri kurabilirmiyim onu bilmiyorum :/

edit:yedek alıp silicem bakalım nolucak

YsF_90

YsF_90

Üye
sorun o işte o kadar büyük yer kaplıyor ama direk harita olarak değil pcden bakıyorum diskcache klasörü kaplıyor bu dosyayı silsem navigasyona zarar verirmi onu bilmiyorum tekrar kurmak istesem geri kurabilirmiyim onu bilmiyorum :/

o zaman diskcache klasörüne gir içerisinden hangi klasörün haritalara ait olduğunu bulmaya çalış onu sil. sonra sadece türkiye haritasını tekrar yüklersin. benim telefonda ovi haritalar var ama harita yüklemediğim için hangi klasör haritalara ait onu bilemiyorum

63urfalı

63urfalı

Üye
format vur

ihlumut

Üye
bende e 72 kullanıyorum tüm dünya haritaları olduğu için çok yer kaplıyor ben aldığım telefoncuya sildirip sadece türkiye yüklettim bence sende benim gibi telefonu yeni kullanıyorsan bilen birine bu şekilde sadece türkiye yüklettir

lucifer_666tr

Üye
kardeş ovi suite ile bağlanırsan ordan hepsini silebilirsin yada istediğin ülkeleri yok ovi suite istemem diyorsan dosya yöneticisinden cities dosyaysını silersen navigasyonuna zarar vermeden haritalar silinmiş olur

kayhanozcakici

Üye
ben sildim valla epiciğini :D
kendi sitesinde var haritalar tek tek indircem

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt