Nokia E71 Yazılım Yükleme

Sponsorlu Bağlantılar

erenekz

erenekz

Üye
    Konu Sahibi
ee yukledıgım temaları sılmedi

Legendary.

Legendary.

Üye
Hafıza kartına yüklemişsindşr :oke:

erenekz

erenekz

Üye
    Konu Sahibi
evet şimdi telfon sıfır gibi mi yukledıgım uygulamaların kalıntılarısılınmısmıdır bide cıhazaben yazılım yukleyebılırmıım

erenekz

erenekz

Üye
    Konu Sahibi
yok hayır kilitlenmesin bir kaç sorum daha olacak

Legendary.

Legendary.

Üye
Buyur :)

erenekz

erenekz

Üye
    Konu Sahibi
Hocam senin verdiğin mi doğru bu adamın verdiğimi buraya yazmadan önce o kodu görmüştüm internettte senın dedigin işlem olmassa buu deneyın dıye yazmışlardı şimdi senin verdiğin kod ne işe yarıyor bu adamın verdiği kod ne işe yarıyor anlatırsan sevinirim buyur adamın yazısı

Legendary.

Legendary.

Üye
Kullanım kılavuzu gibi birşey o.
Kafanızı karıştıran nedir? Orda adından belli tuş kısayollarını göstermiş :hmmm

erenekz

erenekz

Üye
    Konu Sahibi
Nokia E71′in Fabrika Ayarlarına Geri Döndürülmesi
Nokia E71′i kullandıkça, program kurup kaldırdıkça bazı eski programların kalıntıları kalabilir. Zamanla telefon hafızasının kirlendiğini düşünürseniz, kurtulamadığınız temalar, kaldıramadığınız bileşenlerle karşı karşıya kalabilirsiniz. Bu durumda telefona temiz bir format çekmek isteyebilirsiniz. Bunun için bekleme ekranında iken*#7370# tuşlayınız. Telefon sizden onay isteyecek ve onayı takiben bildiği ve hafızasında sakladığı herşeyi unutacak, fabrikadan çıktığı saf haline göre dönecektir. Bu işlemi yapmadan önce hafıza kartına yedek aldıysanız, o yedekten geri döndüğünüzde tüm kirliliği geri gelecektir. Bu nedenle özellikle kişisel verilerinizi telefonun içindeki hafıza kartına yedekleme yöntemi dışında bir yöntemle yedeklemenizi öneririm. Bu tuş kombinasyonunu uygulayıp onay verdiğinizde telefonunuz kendi hafızasındaki herşeyi sileceğinden dolayı kişisel verileriniz yedek almadıysanız zarar görebilir. Kesinlikle mesuliyet kabul etmem.

- - - Eklendi - - -

yardımmm!

Legendary.

Legendary.

Üye
Nokia E71′in Fabrika Ayarlarına Geri Döndürülmesi

Adı üstünde fabrika ayarlarına geri dönme. Ama benim söylediğim daha temiz emin ol :oke:

erenekz

erenekz

Üye
    Konu Sahibi
herşeygidicek fln dio şu yazı canımısıktı emınmısın sen peki ? fabrikadan çıktığı saf haline göre dönecektir.

Legendary.

Legendary.

Üye
Sıkıntı olmaz hocam o konuda dediğim gibi yap.İnanmıyorsan araştırıp bakabilirsin doğal karşılarım.Benim cihaz da yavaştı sistem dosyalarını felan silmiştim hard format attım canavar gibi şuan :oke:

Başka sorunuz var mı?

erenekz

erenekz

Üye
    Konu Sahibi
hocam baştan alalım o zaman senin dedigin yöntemherşeyi siliyor öylemi peki nasıl yapaıyım noktasına kadar anlatırmısın hafıza kartınıfln nasıl formatlıyım bırde cıhazın teması bana yazlım yuklenıp geldıgınde black bussnınes'dı senin dediggin yöntemi yapınca dark oldu hangiai dogal temsı

Legendary.

Legendary.

Üye

Telefonun yedeğini al(Numaralır sim karta-Dosyalarını hafıza kartına.)
Sonra telefonun şarjı her ihtimale karşı dolu olsun.
Hafıza kartını ve simkartı çıkar.
Telefonu kapat.
*+3+yeşil tuş+açma tuşuna basılı tut.
Ülke ayarı gelene kadar elini bırakma.

Telefonu yedeklemeyi unutma çünkü herşey silinecek :ünlem:

Yedeklemeyin unutma verilerin kaybolmasın :)

unutmadan söyliyim telefonun dili ing. olcak telaş yapma
Menü tools setting genel(Üsste ing. Unuttum) Kişileştirme (buda Üstte kalıyor) Language.. Ordan türkçeyi seç.

erenekz

erenekz

Üye
    Konu Sahibi
Tema Sorusuna Cevap Alamadım Ama :) Senin Bu Dediğinini Yapmıştım Ama Sim Kartı Ve Hafıza Kartını Çıkarmamıştım Bi Zararı Olur Mu Kodu Verdiğin Zaman Yaptım İngilizce Olmadı :) Pin Kodunu Girip Ülke Seçtim bideO Diğer Koduda Dün Yaptım Bi Zararı Olur Mu Senin Verdiğin Kodu'da Dün Tekrar YAptım 2.KEz YAptımDün Bugun Nasıl Yapayım ?

Legendary.

Legendary.

Üye
Sorun olmaz :) temayı da değiştirebilirsin ayarlardan bir şey olmaz dostum :oke:

erenekz

erenekz

Üye
    Konu Sahibi
Orjinal fabrika çıkısı Teması Hangisi ? İşlemi Şimdi Yapıcam HafizaKartını Nasıl Formtlıyım pcden mı cıhazdan mı ?

Legendary.

Legendary.

Üye
Pcden daha temiz olur temaları da ayarlarda zaten orjinal derken zaten orjinal temalar kalır :oke:

erenekz

erenekz

Üye
    Konu Sahibi
anlamadım beni telefonu sıfır düşün telfonu kuudan cıkardın actın tema hangisi ?

- - - Eklendi - - -

hocam + koymuşsun nasılolucakşöyle mi *3yeşiltuş acma tusuna bırlıkde basıp telefon acılca acma tusundan cekıp *3 basmaya devammı edıyoruz ?

Legendary.

Legendary.

Üye
hayır :(

5 kez anlatıyorum bak :D

Telefonu yedekle şarjı dolu olsun her ihtimale karşı
*
3
Yeşil tuş
Açma tuşuna aynı anda bas ülke ayarları gelene kadar bırakma elini bu 4 tuştan :ehe